Haberler

Şişli'de Öcalan Eylemine Vatandaş Tepkisi

Güncelleme:
Abone Ol

Şişli'de Öcalan'ın özgürlüğü için eylem yapan gruba yoldan geçen vatandaş "Zorunuza gitmiyor mu şehitlerin kanları?" diyerek tepkisini gösterdi.

Şişli’de Abdullah Öcalan lehine eylem yapan gruba yoldan geçen bir vatandaş, "Zorunuza gitmiyor mu şehitlerin kanları?" diye tepki gösterdi. Polis, tepki gösteren vatandaşı taksiye bindirerek uzaklaştırdı.

POLİS STANT KURMALARINA İZİN VERMEDİ

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) üyesi kadınlar, Şişli Camii önünde toplanarak ‘Öcalan’a Özgürlük’ eylemi yaptı. Eyleme BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel de katıldı. Ellerinde dövizlerle Şişli Camii önüne gelen grup, burada ‘Öcalan Özgürlük’ adı verdikleri standı kurmak istedi. Bunun üzerine çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polis, grubun stant kurmasına izin vermedi.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Bu sırada bir vatandaş, "Ne mutlu Türk'üm diyene. Zorunuza gitmiyor mu şehitlerin kanları?" diye bağırarak stant açmak isteyen gruba tepki gösterdi. Polis tarafından ticari taksiye bindirilen kadın olay yerinden uzaklaştırılırken, bu arada BDP’li grup Abdullah Öcalan posteri açtı. Polisin uyarılarını üzerine grup posteri indirerek basın açıklaması yaptı.

TUNCEL: ABDULLAH ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK

Grup adına basın açıklaması yapan Sabahat Tuncel, “Artık bu ülkenin çocukları dağda bu savaşta ölmesin diyorlar. Bunun için müzakerelerin devam edip sağlıklı yürümesi için Abdullah Öcalan’a özgürlük diyorlar” dedi.

Basın açıklamasının ardından bir süre oturma eylemi yapan grup, daha sonra sessizce alandan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Sabahat Tuncel Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (215)

esas ataturkcu:

helal olsun firsat vermeyin bunlara

Yanıtla374
ahmett:

ne mutlu TÜRKÜM diyene ... helal olsun abim

Yanıtla1557
FORMA:

LİNÇ SEZONU GELDİ GALİBA.BUNLARIN İHTİYACI BU!

Yanıtla556
MUHTEŞEM KÜRTLER:

KÜRT MİLLETİ KENDİSİ İÇİN HAKLARI İÇİN SAVAŞAN ÇOK CESUR BİR MİLLETTİR.

Yanıtla456
hırçın:

sıkıyorsa bu standı karadenızde kursunlarda göreyim ben onları

Yanıtla941
giresunlugiresun@gmail.com:

MERT, ADRESİ VERİYORUM : GİRESUN KENT MEYDANI MERKEZ İLÇE-GİRESUN.NE ZAMAN BURADA OLURSUNUZ? ONA GÖRE HAZIRLIK YAPALIM SİZİN İÇİN. UŞAKLAR HAZIR HER DAİM AMA OLSUN YİNE DE TAM BİR KARŞILAMA YAPALIM SİZE.EEE NE ZAMAN GELİYORSUNUZ ÖZGÜRLÜK BAYRAĞINI DİKMEYE???

00
osmansss@sss.cc:

sıkıyorsa doğuda yap o erkekliğini

00
Mertkontaktime@hotmail.com:

adresini ver oraya özgürlük bayragini dikeyim

00
sancaksdsd@gmail.com:

mert sen adresini yaz buraya seni oraya gömelim

00
wanlı:

salıverin iti bakalım ne yapacak

Yanıtla3811
Tüm 215 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title