Haberler

İzmir Ödemiş'te orman yangını! Ekipler zamana karşı yarış başlattı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Ödemiş ilçesinde orman yangını çıktı. Yangının çıktığı bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 uçak, 5 helikopter, 20 arazöz, 6 su ikmal aracı, 4 dozer ve 4 yer ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerce havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Ödemiş'in kırsal Artıcak Mahallesi Subatan Yaylası mevkisinde, saat 15.35'te henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı.

İzmir Ödemiş'te orman yangını! Ekipler zamana karşı yarış başlattı

ÇOK SAYIDA HAVA ARACI İLE MÜDAHALE BAŞLADI

Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 uçak, 5 helikopter, 20 arazöz, 6 su ikmal aracı, 4 dozer ve 4 yer ekibi sevk edildi. Yangının 15.35'te çıktığı ve ilk müdahalenin de 15.45'de yapıldığı belirtildi. Ekiplerin, havadan ve karadan müdahale ettikleri yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

İzmir Ödemiş'te orman yangını! Ekipler zamana karşı yarış başlattı

Kaynak: AA / Güncel

Orman Yangını Acil Durum Helikopter Güncel Ödemiş İzmir Çevre Yaşam Doğa Çevre Acil Durum Doğa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Murat Celik:

belediye Otel yapmak için yer mi açıyor

Yanıtla229
Medusa Live:

Ödemiş neresi bi araştır ondan sonra boş yorum yaparsın

515
Murat Celik:

yavrucuğum Sonuçta İzmir

54
Murat Celik:

ödemiş'i ben senden daha iyi bilirim Sen İzmir'in neresindensin Ben Karşıyaka'dan

71
CENGİZ HAN:

En Tehlikeli insan, Yarı Cahil olandır. Biraz oku ve öğrenmeye çalış. 6831 sayılı Orman Kanunu ile yanan ormanlar garanti kapsamına girer ve asla 2/B Uygulamalarına (yani orman sınırları dışına çıkarmaya) konu edilemez. Cahil cahil konuşup da Vatandaşlarımızı provoke etme; bu bir suçtur, en kısa zamanda gözaltına alınırsın. Demedi deme!

00
CENGİZ HAN:

Allah yar ve yardımcınız olsun, Ateş Savaşçıları! Helal olsun hepinize. Orman Yangınında bulunmamış kişiler, Lütfen Orman Yangınlarına olumsuz yorum yapmayın. Teşekkür ederiz.

Yanıtla14
Kamile Soyteki:

Ulan susun ödemişliyim. Ödemiş efeler diyarı orada otelde yapılmaz anız için ateşte yakılmaz . Bozdağa veya gölcüğe çıkarken atılan bir izmarit neden olmuştur

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title