Haberler

Rektöre sırtlarını dönüp elektrikleri kestiler! ODTÜ'de mezuniyet törenine damga vuran protesto

Güncelleme:
Abone Ol

ODTÜ'deki mezuniyet törenine öğrencilerin protestosu damga vurdu. Öğrenciler ve veliler, Rektör Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil konuşurken sırtlarını dönüp ıslıkladı. Yozgatlıgil'in konuşması sırasında stadyumdaki görüntü ve ses sistemi kesildi.

ODTÜ öğrencilerinin mezuniyet töreninde Rektör Ahmet Yozgatlıgil'in konuşmasını sırtlarını dönen öğrenciler ve veliler, Yozgalıgil'i ıslıklayarak protesto etti. Konuşması sırasında stadyumdaki görüntü ve ses sistemi kesildi.

ODTÜ Mezuniyet Töreninde Rektör Protestosu

ODTÜ'DEKİ MEZUNİYET TÖRENİNE "PROTESTOLAR" DAMGA VURDU

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencilerinin mezuniyet töreni Devrim Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Kortej ve geleneksel mezun pankartlı yürüyüşten sonra havanın kararmasıyla pankartlar tribünlerden görünmedi. Öğrenciler ve yakınları "ışıkları aç" sloganları eşliğinde okul yönetimini protesto etti.

ODTÜ Mezuniyet Töreninde Rektör Protestosu

REKTÖRE SIRTLARINI DÖNDÜLER

Konuşması için kürsüye gelen Rektör Ahmet Yozgatlıgil'in konuşması sırasında veliler ve öğrenciler rektörü sırtlarını dönerek protesto etti. Protesto sırasında stadyumdaki görüntü ve ses sistemi kesildi.

ODTÜ Mezuniyet Töreninde Rektör Protestosu

ODTÜ Mezuniyet Töreninde Rektör Protestosu

ODTÜ Mezuniyet Töreninde Rektör Protestosu

Kaynak: ANKA / Güncel

Ahmet Yozgatlıgil Eğitim Güncel Rektör Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Savas Ozturk:

Üniversitenin son gününde böyle taşkınlığa gerek yoktu seneler sonra bu günlerinizi hatırlayıp ben ne yapmışım dersiniz

Yanıtla6024
Yasar Unal:

Seçilmiş rektör olsa böyle olmazdı herhalde. Atanmış rektörün düştüğü çok kötü bir durum . Ama kendisinin bu durumdan etkileneceğini düşünmüyorum.

Yanıtla1662
Shef :

Kendi görüşünü taşımayan her rektöre bu şekilde nezaketsizlik yapılırsa ne olur ? Şüphesiz bunların istediği rektör de başkalarının hoşuna gitmeyecektir, onlar da böyle yaparsa ne olur ? Sev veya sevme, oraya gittiyseniz saygı göstermek zorundasınız.

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title