Haberler

Öfkeli Hasta, Tıbbi Sekretere Saldırdı

Abone Ol

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Servisi'nde tıbbi sekreterlik yapan 32 yaşındaki Salih Kayışoğlu, öfkeli bir hastanın saldırısına uğradı.

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Servisi'nde tıbbi sekreterlik yapan 32 yaşındaki Salih Kayışoğlu, öfkeli bir hastanın saldırısına uğradı.

Hastanenin KBB servisinde tıbbi sekreter olarak görev yapan Salih Kayışoğlu, poliklinik masasında üç kişi çalıştıklarını, bayan arkadaşına dosya nedeniyle hakaret eden kişiye müdahale etmek istediği sırada saldırıya uğradığını söyledi. Kayışoğlu, "Bayan arkadaşım hamile olduğu için zarar görmesini istemedim. Sonradan isminin Engin Yaman olduğunu öğrendiğim kişi, bayan arkadaşın üzerine dosyayı fırlattı. Ben hamile arkadaşımın zarar görmemesi için olaya müdahil olmak istedim. Engin Yaman bu kez bana saldırdı" dedi.

ÜZERİME ÇIKIP TEPİNDİ

Masadan kalkarken aldığı darbeler nedeniyle ayağının zarar gördüğünü aktaran Kayışoğlu, "Ayağa kalkar kalkmaz yere yığıldım. Bu sefer de Yaman üzerime çıkıp tepindi. Dizkapağımda parçalı kırıklar oluşmuş. Doktorlarım 'Üzerinden kamyon geçse ancak bu kadar zarar verebilirdi' dedi. Ayrıca burnumdan aldığım darbelerin kırık ya da benzeri yaralanmalara neden olduğunu sanıyorum, tedavim sürüyor" diye konuştu.

Fatih Polis Merkezi'nden gelen polis memurlarına ifade verdiğini ve Engin Yaman adlı kişiden şikayetçi olduğunu söyleyen Kayışoğlu, zor geçecek travma ve yaralar aldığını söyledi. Engin Yaman ise polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Engin Yaman Politika Antalya Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title