Haberler

Öğrenci Evleri Mahkemelik Oldu

Abone Ol

Avukat Kemal Akkurt ve Birsen Temir, Başbakan Erdoğan'ın gündeme getirdiği ve öğrenci evlerine yönelik uygulamayı henüz başlamadan mahkemeye taşıdı.

Avukat Kemal Akkurt ve Anadolu Hareketi lideri Birsen Temir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme getirdiği ve detayları tam olarak bilinmeyen öğrenci evlerine yönelik uygulamayı henüz başlamadan mahkemeye taşıdı.Ankara Adliyesi’ne gelen Akkurt ve Temir, detayları henüz tam olarak netleşmese de günlerdir tartışılan konuyu mahkemeye taşıyarak, Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundular.

"AÇIKLAMALAR TALİHSİZLİK"

Konuya ilişkin konuşan Akkurt, yapılan açıklamaları “talihsizlik” olarak niteledi. Akkurt, “İşsizlik hat safhadayken, öğrencilerimizin kalacak yer, burs sorunları varken Sayın Başbakan’ın, gündem değiştirmek amacıyla olsa gerek, talihsiz açıklamaları oldu. Bildiğiniz gibi devlet yurtlarında zaten uzun süredir karma kalınmıyor ama ekonomik özgürlüğü sınırlı, ekonomik sıkıntılar içinde olan üniversite gençliği erkekler ve kızlar ayrı ayrı kendi bütçelerine göre bir araya gelerek evlerde kalıyorlar. Üniversite öğrenimi sırasında ben de arkadaşlarla harçlıklarımızı biriktirerek bu evlerde kalan bir kişi olarak, 30 yıllık bir hukukçu olarak ve bir baba olarak Sayın Başbakan’ın bu açıklamalarını büyük bir talihsizlikle karşıladığımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Birsen Temir Kemal Akkurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title