Haberler

Öğretmenler Günü Novada Outlet Söke'de kutlanır

Güncelleme:
Abone Ol

Novada Outlet Söke, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel düzenlediği bir kampanya ile öğretmenlere özel indirimli alışveriş fırsatı sunuyor.

Novada Outlet Söke'den öğretmenlere özel alışveriş fırsatı:

23-24 ve 25 Kasım tarihlerini kapsayan indirimli alışveriş kampanyasından MEB tarafından verilen kimliklerini gösteren emekli ya da çalışan öğretmenler yararlanabilecekler.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel indirim sağlayan mağazalar ve indirim oranları ise;

"English Home tüm aksesuar ürünlerinde %50, Tekin Acar Estee Lauder markalı cilt ve makyaj ürünlerinde %15, Çocukça mağazasında çocuklara yönelik tüm tekstil ürünlerinde %20, Ay Yıldız'da tüm ürünler %10, Kığılı sonbahar-kış yeni sezon ürünlerinde ekstra %10, Blue Key yeni sezon ürünlerinde %30, outlet ürünlerinde ise %50; Lotto'nun tüm sezon ürünlerinde %20 ve Rugan Ayakkabı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim"dir.

Novada Outlet Söke'nin lezzet duraklarında ise öğretmenlere; Aydöner'de bir İskender alana ikinci İskender ücretsiz olup, Mangal Keyfi'nde tüm ürünlerde %10, Konya Sefası'nda ise %20 indirim uygulanacaktır.

Otantika Etnografya Müzesi'nde; Egenin geleneksel yemeklerini sunan restoran bölümünde yemek yiyen öğretmenler %10 indirimin yanı sıra, müzeyi de ücretsiz gezme imkanına sahip olacaklar.

Kaliteli ve ekonomik alışverişin merkezi Novada Outlet Söke, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenleri bekliyor...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Estee Lauder Tekin Acar Ay Yıldız Söke Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title