Haberler

Öğretmenlerimiz Toplumun Değerli Varlıklarıdır

Güncelleme:
Abone Ol

Öğretmenler, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler.

Öğretmenler Günü nedeniyle Begüm Kartal İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Çelik, beraberindeki okul öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

26 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette konuşan Okul Müdürü Ahmet Çelik, "öğretmenlerin fedakârca üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini" söyledi.

Çelik: Eğitim bir milletin geleceğidir

Öğretmenlerin bir gün de olsa hatırlanmalarından, sorunlarının tartışılıp gündeme taşınmasından son derece hoşnut olduklarını vurgulayan Çelik, "Eğitim bir milletin geleceğidir. Öğretmenlerimiz de hata kabul etmeyen bu meslekte canla başla çalışıyorlar. Bizler mesleğimize aşığız. Gelecek nesillerin yetişmesi biz öğretmenlerin elindedir" dedi.

Çelik'ten, Başkan Çakır'a teşekkür

Okul Müdürü Çelik Begüm Kartal İlköğretim Okulunun yapımı aşamasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın önemli katkılarının olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Çakır: Öğretmenlerimiz başımızın tacı

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise öğretmenlik mesleğinin insan yetiştirmek gibi önemli bir sorumluluğunun olduğunu söyledi.

Türkiye'nin geleceğinin öğretmenlerin elinde olduğunu belirten Başkan Çakır, "Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve en değerli varlıklarıdır. O aynı zamanda bir sanatkardır, yarının temelini o attığı gibi, çocuklarımızın, gençlerimizin hamuruna da o şekil verir. Bu itibarla fevkalade önemli bir görev ifa etmektedir. Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Öğretmenlerimize ne kadar değer versek o kadar başarılı oluruz. Öğretmenler gününü önemsiyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyarette öğretmenlere çeşitli hediyeler verirken, öğretmenlerde bir buket çiçek takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Begüm Kartal Ahmet Çelik Ahmet Çakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title