Haberler

Okul müdürüne zincirle saldıranların akıbetini bilmeyen Çorum Valisi merkeze çekildi

Güncelleme:
Abone Ol

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 12 vali merkeze çekilirken listede yer alan bir isim dikkat çekti. Çorum'da okul müdürüne zincirle saldıranların akıbetini bilmediği görüntülerle tartışma yaratan Vali Zülkif Dağlı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi unvanı ile merkeze çekildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile 16 ilin valisi değiştirildi, 12 ilin valisi merkez çekilerek vali-mülkiye başmüfettişliği görevine getirildi.

Merkeze çekilen valiler arasındaki bir isim ise dikkatlerden kaçmadı. Haziran ayında bir okul müdürüne zincirle saldıran yabancı uyruklu şahısların akıbetine yönelik soruya yanıt veremeyen ve topu İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan'a atarak onun sözlerini tekrarladığı görüntülerle tartışma yaratan Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Vali- Mülkiye Başmüfettişi unvanı ile merkeze çekildi.

12 VALİ MERKEZE ÇEKİLDİ

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla merkeze çekilen diğer isimlerse Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Burdur Valisi Türker Öksüz, Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Manisa Valisi Enver Ünlü ve Şırnak Valisi Cevdet Atay oldu.

NE OLMUŞTU?

Çorum Valisi Zülkif Dağlı 12 Ağustos'ta yaptığı basın toplantısında yabancı uyrukluların akıbeti nedir sorusuna skandal bir yanıt vermişti. Hemen yanındaki İl Emniyet Müdürü'ne durumu soran Vali Zülkif Dağlı, şahısların yurt dışına kaçtığını basın mensuplarının gözü önünde öğrenip, "Yurt dışına çıktılar bir daha da girmeleri mümkün değil" ifadelerini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Zülkif Dağlı Mülkiye Güncel Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

vatandaş:

vali bence her ilde değil her bölgede bir tane olmalı. toplam 7 tane yeter.

Yanıtla25310
Hasan Aydemir:

kimin neyden haberi varki de bunun olsun

Yanıtla11284
Mehmet Vatandaş:

yurt dışına çıktığını biliyorsan niye yakalatmadın bir daha giremeyeceklerini neye dayanarak söylüyorsun :)) komik ötesi

Yanıtla6252
A. Erol:

dünyadan haberi yok. girmesi mümkün değilmiş.

Yanıtla6237
murat özkan:

Nasıl kaçak yollardan yurt dışına kaçırıyosunuz anlamıyorum tüm sınırlarda ve deniz yolunda tam teşekküllü arama var mit görevini yapsın nereye kaçtıysa nokta operasyonu yapılmalı alınmalı bu teröristler

Yanıtla3121
Ekl Erk:

Bir daha girmesi mümkün değil deyip birde eliyle hareket yapıyor. Görende sivrisinek kovalamış zanneder. Ola cemşit birdaha girmemesi daha kötü ya yanına kar kaldı yaptığı. Oradada peşini bırakmayacağız de bari.

Yanıtla1112
Ramazan Cingöz:

Ben bu videoyu izlemiştim dizi zannediyordum ne kadar acı ,yabancı vatandas geliyor ulkde müdür dövüyor öldürüyor ,rabbim hayır etsin sonumuzu

Yanıtla284
hasan:

Harbi adammış

Yanıtla6417
Tamer Çakır:

Daha ne olsun fıstık gibi iş merkez valisi olmak.

Yanıtla373
isa yatar:

Müşriklerde görev değişimi yapabilirler

Yanıtla725
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title