Haberler

"Okullar Hayat Olsun Projesi"ne Eyüp'te Start

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm yurtta başlattığı "Okullar Hayat Olsun Projesi" için Eyüp'te start verildi.

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak'ın başkanlığında Eyüp Haydar Akçelik Lisesi'nde yapılan toplantıda, projenin hayata geçirilebilmesi için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Toplantıya, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Şahin, Özel Kalem Müdürü Erkan Ocak, Eyüp Milli Eğitim Müdürü Muhammed Öztürk, Haydar Akçelik Lisesi Müdürü Nurşen Akgün ve projede görev yapacak diğer görevliler katıldı.

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak toplantıda yaptığı konuşmada "Eyüp 2023 Vizyonu Okullar Hayat Olsun" projesi hakkında bilgi verdi.. Proje kapsamında öğrencilerin çağdaş eğitim imkanlarından yararlanabilmesi amacıyla gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirten Osman Kaymak, "Milli Eğitim Bakanlığımızın tüm ülkemizde başlattığı bu projenin ilçemizde hayata geçirilebilmesi amacıyla bu toplantıyı yapıyoruz… Milli Eğitim, Eyüp Belediyemiz ve bizler çocuklarımızın en güzel şekilde eğitim görebilmesi, sosyal imkanlardan faydalanabilmesi, sağlıklı, başarılı birer fert olabilmeleri amacıyla elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz… " dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhammed Öztürk Sedat Şahin Güncel Eyüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title