Haberler

Okuluna Büyük Gurur Yaşattı

Güncelleme:
Abone Ol

Hayırsever İşadamı Sinan Dereli tarafından Sapanca ilçesinde yaptırılan Nazmiye Ömer Sözer İlkokulu ve Ortaokulu, ikinci eğitim öğretim yılında önemli başarılara imza atıyor.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü nedeniyle il genelinde düzenlenen "Çanakkale Zaferi" konulu resim yarışmasında, Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu 8-C sınıfı öğrencisi Sude Hızel İl 2.si olarak okuluna büyük gurur yaşattı. Dereceye giren eseri AFA Kültür Merkezi'nde sergilenen Sude Hızel'i, Vali Hüseyin Avni Coş ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tebrik ettiler.


Okul Müdürü Mustafa Dinç, öğrencilerinin kazandığı başarılardan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, milletimiz için çok büyük anlamı olan Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümünde 8-C sınıfı öğrencisi Sude Hızel'in, Resim Öğretmeni Özlem Tellioğlu öncülüğünde katıldığı yarışmada dereceye girmesinden büyük gurur duyduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Zaferi Sinan Dereli Sapanca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title