Haberler

Öldürüldüğü İddia Edilen Furkan Coşkun Davasında Şok Gelişme!

Güncelleme:
Abone Ol

6 ay önce arkadaşları tarafından evinin önünde dövülüp zorla alıkoyulan Furkan COŞKUN davası Yalçın Abi'yle adım adım çözüme ulaşıyor.

MİNİBÜS MUAVİNİ CANLI YAYINDA"BEN ONU EVİMDE AĞIRLADIM!"

Aylardır haber alınamayan COŞKUN'un ölmüş olduğu düşünülürken canlı yayında şok bir gelişme yaşandı. Görgü tanığı olan Gökhan ÇELİK; muavinlik yaptığı minibüste Furkan'ı gördüğünü ve evinde ağırladığını iddia etti. Birbiriyle çelişen ifadeler kullanan ÇELİK, stüdyoda karmaşaya yol açtı.

CANLI YAYINDA CEZAEVİ TUTUKLUSUNUN ACIMASIZ İTİRAFI"BİRİ TUTTU, DİĞERİ ÖLDÜRDÜ!"

"Yalçın Abi" programının konuklarından olan Sinem Coşkun yaklaşık altı aydır kayıp oğlu Furkan COŞKUN'u arıyor. Evinin önünden arkadaşları tarafından dövülüp zorla alıkoyulan Furkan'a ne olduğu net bilinmiyor olsa da, her programda gerçeğe bir adım daha yaklaşan "Yalçın Abi" ekibi bu sefer cezaevinde tutuklu bulunan Sezgin Gümüş'ün yine tutuklu yargılanan arkadaşına ulaştı.

ARKADAŞTAN ŞOK İTİRAF "Ekrem tuttu, İsmail vurdu"

Yapılan açıklamada Gümüş'ün rüyasında "Ekrem tuttu, İsmail vurdu, Ben öldürmedim İsmail öldürdü!" diye sayıkladığını belirtti.
**
STÜDYODA GERGİN ANLAR"HERKES NEFESİNİ TUTTU! "

"Yalçın Abi" programında oğlunu arayan Sinem Coşkun, altı aydır kayıp oğlu Furkan Coşkun'u evinde ağırladığını iddia eden Gökhan Çelik'in üzerine yürüdü.

Olay; acılı anne Coşkun ağarken, iddia sahibi Çelik'in gülmesiyle gerçekleşti. Bunun üzerine kendine hakim olamayan Coşkun, Çelik'e hakaret ederek üzerine yürüdü, sonra su şişesi fırlatarak stüdyo da gergin anlar yaşattı. Bunun üzerine Gökhan Çelik stüdyodan çıkarıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Coşkun Çelik Gümüş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title