Haberler

Muhtar Oltayla 200 Kiloluk Orkinos Yakaladı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut oltasıyla 3 saat verdiği mücadele sonunda 200 kiloluk orkinosu yakalamayı başardı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, dört metrelik sandalla denize açılan Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut, oltayla 200 kiloluk orkinos yakaladı.

ÜÇ SAAT MÜCADELE ETTİLER

Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut, iki arkadaşıyla birlikte dört metrelik 'Elasu' isimli sandalla denize açıldı. Gündoğan sahilinden yaklaşık 1 mil açıkta avlanan arkadaş grubundan Akbulut'un oltasına, balık takıldı. Yaklaşık üç saatlik mücadelenin ardından Akbulut ve arkadaşları balığı tekneye çekmeyi başardı.

200 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA

Akbulut ve iki arkadaşı, 2 metre 20 santim boyunda ve yaklaşık 200 kilo ağırlığındaki orkinosu tekneye çektikten sonra avı sonlandırıp Küçükbük koyuna geri döndü. Görenleri şaşkına çeviren orkinosla bazı vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

"MAHALLE HALKI BİRLİKTE PAYLAŞTIK"

Orkinosu satmayıp, mahalle sakinlerine dağıttığını belirten Akbulut, "Bugünkü kısmetimiz gerçekten çok büyük oldu. Orkinosu mahalle halkı ile birlikte paylaştık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Akbulut Gündoğan Bodrum Muğla Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

BALIKÇI:

BU BALIĞIN 200 KİLO OLDUĞUNA İNANIYOR MUSUNUZ. BU BALIK EN FAZLA 100 KİLO EDER. ZATEN HABER DE YALAN. OLTAYLA BU BÜYÜKLÜKTEKİ BİR BALIK DA YAKALANMAZ. İNANMAYIN ŞU HABERE ALLAH AŞKINA

Yanıtla285
Halil:

maaşallah en güzeli yapılmış

Yanıtla121
al:

afyet olsın muhtar emeğin bedeli.

Yanıtla117
cem tuna:

muhtar sükür namazi kildimi acaba. . ???

Yanıtla87
fargo:

fotografları ceken arkadaş miyoptu galiba boydanda balığı görsekdik

Yanıtla17
muhammet:

buyuk balik

Yanıtla05
OF AMAN NALAN:

bu ülke seninle gurur duyuyar

Yanıtla05
jack:

muhtar sen orda ne işin var git tayibin yanına :D

Yanıtla13
yavuz:

varol çılgın muhtar

Yanıtla04
HASSI AGA:

urganlamı yakaladın mıhtar

Yanıtla11
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title