Haberler

Ölüme Böyle Gitti

Güncelleme:
Abone Ol

Mecidiyeköy'de, dün öldürülmüş halde bulunan Kemal Ramazan Güler ile olayın faili olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan M.N. ile birlikte güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Mecidiyeköy'de, dün ayakları plastik kelepçeyle bağlı bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Kemal Ramazan Güler ile olayın faili olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan M.N'nin birlikte güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

SON GÖRÜNTÜSÜ GÜVENLİK KAMERASINDA

Öldürülen Güler'in cep telefonu ile cüzdanı hala bulunamadı. Öte yandan polisin yaptığı araştırmada Güler ile M.N'nin alışveriş merkezinin kameralarına birlikte yansıyan görüntüleri bulundu. Görüntülerde 17 yaşındaki M.N'nin, öldürülen Kemal Ramazan Güler ile birlikte alışveriş merkezi içinde yürüdüğü görülüyor. İkili daha sonra birlikte dışarı çıkıyorlar. Dışarıda da bir başka işyerinin kamera görüntülerinde sokakta birlikte yürürken görülüyorlar.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen diğer H.İ. Ç. avukat huzurundaki sorgusunda '3 yıllık evliliğim 6 ay önce bitmişti. Kısa süre önce 17 yaşındaki M.N. ile Facebook üzerinden tanıştım. Kısa sürede evlenmeye karar verdik. Yaşı küçük olduğu için halasından vekalet aldım. Yeni bir iş kurmaya hazırlanıyordum. Ancak önceki gün nişanlım yanında kaldığı halası ile kavga edip evden ayrılmış. Bunun üzerine bir günlüğüne bir ev kiralayıp birlikte kalmaya karar verdik. Olay gecesi nişanlım birlikte dışarı çıkmamızı teklif etti. Başımın ağrıdığını söyleyip bu teklifini kabul etmedim. Daha sonra, kuaföre gideceğini söyleyerek dışarı çıktı. Geri dönerken peşine bir adam takılmış, evin kapısına geldiğinde onu taciz etmiş. Tam bu sırada ben kapıyı açınca nişanlım ve peşindeki adamla karşılaştım. Adamla kavga etmeye başladık. Bana bıçak çekip saldırdı. Beni yaraladı. Ben de elinden bıçağı çekip kendimi korumak amacıyla rastgele salladım. Yere düştü. Öldüğünü anlayınca oradan kaçtık" dediği ifade edildi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tutulan M.N'nin ise yaşı küçük olduğu için ifadesi alınmadı.

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

ramazan güler Mecidiyeköy Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title