Haberler

Genç Çift Ölüme de El Ele Gitti

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında yeni nişanlanan genç çift, ölüme de birlikte gitti.

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında yeni nişanlanan genç çift, el ele hayatlarını kaybettiler.

KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

Menteşe- Yatağan karayolu Bozarmut Mahallesindeki kazada, nişanlı çifte çarpan sürücü panik ile olay yerinden kaçtıktan sonra kazaya karıştığı araç içinde yakalandı.

HASTANEDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Karayolunda nişanlısı Hatice Kara (17) ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 25 yaşındaki Uğur Bostan, Yatağan'dan Muğla istikametine seyir halindeki Y.T. (51) yönetimindeki 48 KF 055 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan otomobilin plakasını alan görgü tanıkları polis ekiplerine durumu bildirirken, yaralı Uğur Bostan Muğla Özel Yücelen Hastanesine nişanlısı Hatice Kara ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaçan araç sürücüsü Muğla çevre yolunda polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ölen nişanlı çiftin yakınları kaza sonrası hastaneye akın ederken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hatice Kara Bozarmut Menteşe Yatağan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Biz Çokuz:

Onlar öldüler ve cehenneme gittiler. Günahlarının bedellerini ödeyecekler ve sonra cennetlere yükselecekler. Allahlarla konuşacaklar, gerçekleri öğrenecekler, sizler de Allahlarla konuşmak, onları görmek istemez misiniz, ne yapacağınızı biliyorsunuz. Yapabileceğinize ben inanıyorum, siz de inanın. Allahlar sizi bekliyorlar.

Yanıtla971
Nesee:

Cehenneme gıttıklerını nereden bılıyorsun?

112
mmmm:

hazreti mal

110
zorbey:

İşid tir oda kesin

14
Urfa Mobil-ANDROID:

Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye!

Yanıtla5510
RENDA:

Allah belanı versin senin.

220
hadi:

Hain alçak satılmış vatan hainleri. ...

118
Sevda:

Çok yakışıyorlarmış.İnşallah cennette buluşurlar. Ölüm ne yazıkki hayatın tek gerçeği.Allah rahmet eylesin...

Yanıtla233
MuratMobil-IOS:

Hdpli başkanlar pkkya silah taşıdı belediye araçları kazı yapıp bomba yerleştirdi topluca pkklılara canlı kalkan oldular unutma ey ülkem

Yanıtla520
metinMobil-ANDROID:

o kadar gereksiz sacma yorumlar yazilmis ki insan, haberden cok bu cahilliklere üzülüyor. Allah rahmet eylesin deyin yeter.

Yanıtla022
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title