Haberler

"Önce Silahı Kendi Başıma Dayadım"

Güncelleme:
Abone Ol

Gebze'de ayrı yaşadığı eşini tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla yakalanan Volkan C. polise ifade verdi.

Gebze'de 6 aydır ayrı yaşadığı eşini tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla yakalanan Volkan C.'nin poliste verdiği ifadesinde "Ben onu kaçırmadım. Kendi isteği ile benimle geldi. Ancak İstanbul'a dönerken tartıştık. Benden şikayetçi olacağını söyleyince önce silahı kendi başıma dayadım. Daha sonra rastgele otomobile ateş ederken kazayla eşimi vurdum." dediği belirtildi.

Gebze'de eşini tabancayla vurduktan sonra götürdüğü hastanede güvenlik görevlileri tarafından yakalanan Volkan C., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Volkan C.'in poliste verdiği 3 sayfalık ifadesinde önce tabancayı kendi kafasına dayadığını söylediği öğrenildi. Poliste ifade veren Volkan C. "2005 yılında eşim Mehtap Civelek'le evlendik. Birbirimizi seviyorduk. Ben servis şoförlüğü yapıyordum. 2012 yılının ilk aylarında yaşadığımız geçim sıkıntıları yüzünden tartışmaya başladık. 2012 yılının Temmuz ayında yaşadığımız bir kavganın ardından eşim darp raporu aldığı için evden uzaklaştırıldım. O da ailesi ile birlikte yaşamaya başladı" dedi.

İKİ AYDIR TELEFONLA KONUŞUYORDUK

Son iki aydır eşiyle tekrar telefonla konuşmaya başladığını ve barışmaya çalıştıklarını anlatan Volkan C.'nin ifadesinde şunları da söylediği ileri sürüldü:

"Konuşmalarımız sırasında ayın 17'sinde buluşmaya karar verdik. Amacımız birkaç gün uzaklaşıp kafamızı dinlemekti. Önce çocuğumuzu da yanımıza alacaktık. Ancak daha sonra yolların soğuk olduğunu düşünerek ikimiz gitmeye karar verdik. Olay günü ben eşimi, işyerinin önünden aldım. Ona iş yerinden izin almasını söyledim. Alıp almadığını bilmiyorum.

Eşimle buluştuktan sonra birlikte yemek yedik. Daha sonra İstanbul dışına doğru yola çıktık. Bu sırada ben telefonla eşimin annesini arayıp kızının benle olduğunu söyledim. Bana bağırıp çağırdı. Daha sonra benim ailemi de arayıp haber vermiş. Bu sayede benim ailem de birlikte olduğumuzu öğrendi.

ÇANKIRI'DAKİ OTEL BİZDEN KİMLİK İSTEMEDİ

Dışardaki ilk gecemizde Çankırı'da bir otelde kaldık. Otel bizi kimlik istemeden kabul etti. Geceyi orada geçirdikten sonra tekrar yola çıktık. Tam olarak nereye gideceğimizi bilmiyorduk. Sonunda Karabük'te bulunan halamın yanına gittik. Oraya vardığımızda saat 23.00 sıralarıydı. Geceyi misafir olarak orada geçirdikten sonra İstanbul'a doğru yola çıktık.

YOL BOYUNCA KONUŞTUK GEBZE'DE KAVGA ETTİK

Yol boyunca konuştuk. Gebze, Dilovası'na yaklaştığımızda açtığım cep telefonundan eşimin amcası aradı. Bana Mehtap'ı polisin aradığını onu en yakın karakola bırakmamı istedi. Ben ona kimseyi kaçırmadığımı Mehtap'ın kendi istediği ile benimle geldiğini anlatım. Bu sırada eşim 'Sen benimle ilgili her şeyi amcama anlatıyorsun. Senden şikayetçi olacağım' deyince onunla da tartışmaya başladık.

ÖNCE SİLAHI KENDİ BAŞIMA DAYADIM

Eşime kızdım. 'Sen bir öyle diyorsun bir böyle diyorsun' dedim. Otomobili durdurup aşağı indim. Başıma silah dayadım. Eşim 'Ne yapıyorsun' dedi. Bu sırada kayınbiraderimle konuştum. Ona sinirle 'Kardeşini vurdum' dedim. O da bana 'Şimdi de kafana sık' diye cevap verdi.. Bu konuşmalar sırasında çok sinirlendim. Kendimi kaybettim. Arabaya doğru rastgele ateş ettim. Ön koltukta oturan eşimin vurulduğunu görünce panikledim. Hemen onu hastaneye götürdüm."

(BB) - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehtap Civelek İstanbul Çankırı Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title