Haberler

Ordu'da Darbecilerin Namazı Kılınmayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, öldürülen darbe yanlılarının salasının verilmeyeceğini, camilere sokulmayacağını, namazının da kılınmayacağını söyledi.

Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde öldürülen darbe yanlılarının salasının verilmeyeceğini, camilere sokulmayacağını, namazının da kılınmayacağını belirtti. Müftü Kolukısaoğlu, bütün ilçelerde din görevlilerine talimat verdiklerini açıkladı.

İl Müftülüğü'nün resmi internet sitesinden açıklama yapan Müftü Kolukısaoğlu, son olarak Ankara'da özel kuvvetlere baskın yapılması sırasında öldürülen darbeci astsubayın Ünye'de cenaze sahipleri tarafından İlçe Müftülüğü'ne sala verdirmek için başvuru yaptığını, konu ile ilgili talimat almak için Ünye İlçe Müftüsü'nün kendisini aradığını belirtti.

"DEVLETE BAŞKALDIRANIN NAMAZI KILDIRILMAZ"

İlçe müftüsüne sala okunmaması yönünde talimat verdiğini belirten Kolukısaoğlu, "Bunlar haindir, devlete başkaldırıp çatışmada öldürülenlerin salası verilmez, camiye sokulmaz, namazları kıldırılamaz, bu dinimizin emridir. 'Kim bunların salasını verir, camiye sokar, cenaze namazlarını kıldırırsa haklarında derhal işlem yaparım' deyip kesin talimatımı bildirdim. İlçe müftümüz de bu talimatımızı aynen uyguladı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kolukısaoğlu Müftü Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Adam ol:

pekakalıların bile kılınıyor da bunlarınki mi kılınmaz. Ölmüş lan adam ölmüş. O şuan hesabını öbür tarafta veriyor. Sen kıl namazını geç. Sen mi vereceksin cezasını. . . .

Yanıtla1813
Adam ol:

17 tane TROL gelmiş hemen. Allah sizin de belanızı versin.

12
önemli degil:

pkk itlerine neden camileri aciyorsunuz o vakit??? mezarlari neden var? sizler kendi kardesinize pkk teröristinden daha da düsmansiniz. . yaziklar olsun sizin gibi müftüye haciya hocaya. . igreniyorum sizden

Yanıtla1713
Adinizi Yazin:

sayin müftü din adami tarafsiz olmali hakkim sana haram olsun bogazina dügümlensin

Yanıtla176
Sancaktar:

Ulan sahtekar din alimi doğu ve güneydoğuda ki vatan hainlerinin leşine neden ses çıkartmadınız , onlarda bu devleti yıkmaya çalışan unsurlardı, ve o topraklarda bu ülkeye bağlıydı son hatırladığım kadarıyla , Allah hepinizi ıslah etsin , ''''Kula kulluk edenin vay haline''''.

Yanıtla138
Ozgur:

senin arkanda namaz kılınmaz . . .

Yanıtla146
zaloğlu:

o zaman sen dur namaza arkanda kılalım efendi müftü dogru söyluyor

22
Coup of coffee:

şeytanı temsil ediyor bu nerede yazıyor kaynak göster . . . . hangi ayet nedir . . . . seninde arkanda namaz kılınmaz

Yanıtla109
KIBRISLI ASIL TURK:

SEN MUSLUMAN ISEN BENDE MUHAMMEDIM, SAHTEKAR SENI SENDEN DUA ISTEYENMI OLDU, SEN KIM OLUR ALLAH ILE KULUN ARASINA GIRER FETVA VERIRSIN, SEYTAN HERIFLER

Yanıtla126
KEKE:

senin müftülügüne tükürem alcak. . .

Yanıtla115
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title