Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Antalya İl Koordinasyon Toplantısı

Abone Ol

Toplantı, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu başkanlığında Gazipaşa ilçesinde gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlığının merkez teşkilatı ve Antalya'daki bazı yöneticileriyle "İl Koordinasyon Toplantısı"na katıldı.

Gazipaşa ilçesindeki Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantının ilk bölümünde konuşan Eroğlu, Antalya için bugüne kadar neler yapıldığı ve bundan sonra neler yapılması gerektiğine ilişkin projeleri değerlendireceklerini söyledi.

Katılımcıların taleplerini dinleyeceğini belirten Eroğlu, "Yerel yöneticilerden isteğimiz; taleplerini kağıda yazarak bize ulaştırmaları. Burada yapacağınız talepleri teker teker değerlendireceğiz ve hepsine dönüş yapacağız" diye konuştu.

Basına kapalı gerçekleştirilen ikinci bölümle devam eden toplantıda, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilgili kurumların bölge ile il müdürleri ve yerel yöneticiler hazır bulundu. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Gazipaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title