Haberler

Orta ve Doğu Karadeniz'de Sağanak Yağış Uyarısı

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı bilgiye göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'de yer alan 5 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. MGM verilerine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiyor. Meteoroloji, yağış nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

(ANKARA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı bilgiye göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'de yer alan 5 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

MGM verilerine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiyor.

Meteoroloji, yağış nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz Hava Durumu Acil Durum su baskını Giresun Trabzon Artvin Güncel Çevre Doğa Rize Ordu Çevre Acil Durum Hava Durumu Doğa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title