Haberler

"Üvey anneyle ilişki" iddiası cinayetle bitti! Arkadaşını sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da 29 yaşındaki Mutlu Kılınç, 23 yaşındaki arkadaşı Furkan Keskin tarafından av tüfeği ile göğsünden vurularak öldürüldü. İfadesinde, "Z.Z., bana Mutlu'nun üvey annemle birlikte olduğunu söyledi. Motorla gelen Mutlu, Z.Z. ve O.G., üzerime doğru koşmaya başladı. Kendimi savunmak için av tüfeğini ateşledim" diyen Keskin ile diğer 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Mutlu Kılınç, arkadaşı Furkan Keskin tarafından av tüfeğiyle göğsünden vurularak öldürüldü. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken "Üvey anne" detayı dikkat çekti.

"ÜVEY ANNEMLE BİRLİKTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Ortaca'nın Beşköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Silah sesini duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin sağ göğsünden av tüfeği ile vurulduğu belirlenen Mutlu Kılınç, kaldırıldığı Ortaca Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

'Üvey anneyle ilişki' iddiası cinayetle bitti! Arkadaşını sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelinin Furkan Keskin olduğunu tespit edildi. Suç aleti ruhsatsız tüfekle yakalanan Keskin, polisteki ifadesinde, "Z.Z., bana Mutlu'nun üvey annemle birlikte olduğunu söyledi. Bunun üzerine sinirlenerek Mutlu'yu yanıma çağırdım. Motorla gelen Mutlu, Z.Z. ve O.G., üzerime doğru koşmaya başladı. Kendimi savunmak için av tüfeğini ateşledim ve Mutlu'nun yaralandığını gördüm. Korktum ve olay yerinden kaçtım" dedi.

Furkan Keskin'in ifadesinin ardından Z.Z. ile O.G. de gözaltına alındı. 3 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

'Üvey anneyle ilişki' iddiası cinayetle bitti! Arkadaşını sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üvey Anne 3-sayfa Güncel Ortaca Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Sadık:

Hep Chp bölgelerinde oluyor çogunlukla

Yanıtla504125
Güven önemlş:

hasta mısın

26151
Hakan Gedik:

ne alakası var ??

26139
İbrahim Demirel:

Ne talihsiz bir insanım, nasıl bir kavime denk geldim. Keşke 400-500 sene önce Osmanlı döneminde yaşasaydım da şu günleri görmeseydim.

Yanıtla69279
İLK SAV:

Muhtemelen ya savaşta esir düşer köle olurdun ya da birileri gelip köyünü basıp seni başka bir yerlerde köle olarak satardı. Ondan sonra sen düşün nerden düştüm bu çağa derdin.

4563
Marko Apostolidis:

her yüzyılın kendine ait derdi var...

887
İbrahim Demirel:

İlk sav, Değişik Avrupa’dan bahsetmiyorum, Osman’lı döneminden bahşediyorum. Asıl köleliği sen bu dönemde yaşıyorsun. Takmişlar tsmanı günde 8-10 saat çalışıyorsun. Bundan öte kolelık mi olur

718
Demir Acer:

Üvey anne yarin gider bir başkasını bulur sende içeride ömrünü geçir

Yanıtla3160
JY:

BURASI TÜRKİYE 6 AY'A ÇIKAR

1133
Hakan Celik:

buraya yazı yazmadan önce düşünün aynı olay başınıza gelse utancınızdan orada yaşar mıydınız,orayı terk mi ederdiniz yoksa dönen dedikodular yüzünden adam mı vururdunuz?Ben olsam olayı iyice araştırır ona göre hareket ederdim

Yanıtla863
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title