Haberler

Ortad'da Yeni Dönem

Güncelleme:
Abone Ol

ORTAD haftasonu 4.Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Orduspor Taraftarlar Derneği'nin Ümraniye'de ki merkezinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonucunda Orduspor Taraftarlar Derneği (ORTAD) başkanlığına yeniden İsa Sönmez seçildi.

2005 yılında kurulan ve özellikle İstanbul'da ki Orduspor Taraftarlarını dernek çatısı altında toplamayı hedefleyen Orduspor Taraftarlar Derneği (ORTAD) haftasonu 4.Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. İlk olarak üyeler tarafından Divan Kurulu seçiminin yapıldığı toplantıda, daha sonra mevcut yönetim tarafından faaliyet raporu ve geçmiş dönemlere ait bilanço detayları açıklandı.

Başkanlık seçimine tek aday olarak katılan mevcut başkan İsa Sönmez, yeni yönetim listesini Divan Kuruluna sunduktan sonra üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden ORTAD başkanlığına seçildi. Toplatı sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan İsa Sönmez, yeniden başkanlık görevine seçildiği için herkese teşekkür ederken, amaçlarının sadece Orduspor'a hizmet olduğunu ifade etti. Sönmez konuşmasına şöyle devam etti.

"Bugüne kadar bir çok zorluklarla karşı karşıya kalmamıza rağmen aktif olarak 13 yılı aşkın bir süredir faaliyetlerini sürdürmeye devam eden derneğimizin, yeni dönemde öncelikli hedefi Ordulular Platformu ve Ordu İli Dernekleri aracılığıyla Ordulu hemşehrilerimizin desteğini arkamıza alarak, Orduspor'a daha yararlı hale gelebilmektir. Bu kapsamda Orduspor'a katkı sağlamak ve kulübümüzün ileriye dönük hedeflerine ulaşabilmesi için yeni yönetimimizle çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede her zaman Orduspor'un yanında olduk. Önümüzde ki dönemlerde belirlediğimiz bölge sorumlularımız ile birlikte İstanbul içinde ve diğer illerde yeni şubeler açarak, Orduspor'a daha faydalı hale gelmeyi planlıyoruz. 12.Adam olarak bugün itibari Ordu'da, İstanbul'da ve deplasmanlarda eskisinden daha güçlü bir şekilde Orduspor'un destekçisi olacağız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsa Sönmez İstanbul Orduspor Ümraniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title