Haberler

Oscar ödüllü Javier Bardem'den, Trump'a "iklim" eleştirisi

Abone Ol

Oscar ödüllü İspanyol aktör Javier Bardem, katıldığı panelde Donald Trump'a "Paris İklim Anlaşması'ndan hiçbir şekilde çekilemezsin., durum ciddi inkar edemezsin" diyerek seslendi.

Oscar ödüllü İspanyol aktör Javier Bardem, BM Genel Merkezinde katıldığı panelde, küresel ısınma nedeniyle tehdit altındaki okyanusların korunması çağrısında bulundu. Oyuncu, Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump 'a seslenerek "Paris İklim Anlaşması'ndan hiçbir şekilde çekilemezsin." dedi.

"DURUM CİDDİ, ETRAFINIZA BAKIN"

Bir muhabirin, "Hava kirliliğine en fazla neden olan ülkeler arasında yer alan ve aynı zamanda Paris İklim Anlaşması'ndan çekilen ABD'ye, Trump yönetimine mesajınız nedir?" sorusu üzerine, Bardem, şunları kaydetti:
"Hepimizin, Trump yönetimine söyleyecek birkaç sözü var. Paris İklim Anlaşması'ndan hiçbir şekilde çekilemezsin. Durum ciddi, iklim değişikliği gerçekleşiyor, bunu inkar edemezsiniz, inkar edilemez çünkü bu bir gerçek. Trump yönetimine şunu söylemek istiyorum; çevrenizde yaşananlara dikkatli bakın, doğanın bize ne dediğine kulak verin.
Sıcak hava dalgaları sürekli vuruyor, bu yaz Avrupa'yı vurdu, plajda yürürken her yerde plastik görüyoruz, plastikler her yerde yüzüyor, bu bir gerçek, kimse kafasından uydurmuyor. Paris İklim Anlaşması hepimiz için ve kimse bundan çıkar sağlamayacak."

Kaynak: AA / Güncel

Javier Bardem Donald Trump Paris Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

DERİCİ:

Bu javier artist mi? Hukukçu mu? Şaklaban mı? İşgüzar mı hiç anlamış değilim.

Yanıtla273
İKİLEM:

Yani bununla birlikte anlamadığın bir milyon şey oldu hayatında.

216
aa:

Anlama zaten, sen ve senin gibi anlayışsız bencil insanlar yüzünden küresel iklim denen bir olay yaşanıyor. anlamaki senin çocukların ve gelecek nesiller senin gibi anlayışsızları yad edip dursunlar.

110
....:

sen sek gerizekalısın o belli

010
Memleketim:

Sikeyle verilmis oskar ödülü. Bizimkiler, deprenin ne zaman olacagini, fenerin bes sifir yenecegini. Emre düs ali cal systeminin ne güzel uygulandigini bilen bir millet bireyine ödül verimiyorsa bunun adi ayrimciliktir.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title