Haberler

Osmaniye Belediyesi'ne Teşekkür

Güncelleme:
Abone Ol

İl defterdarı Gök, "Osmaniye belediyesi vergilerini zamanında ödeyerek halkımıza güzel bir örnek oluyor"

Osmaniye İl Defterdarı Tahir Gök Osmaniye Belediyesi'nin tüm vergilerini zamanında ödeyen ve Türkiye'de örnek gösterilecek bir ödeme sistemini ortaya koyan bir yapıda olduğunu söyledi. Osmaniye Belediyesi'nin Osmaniye'de vatandaşlar için de güzel bir örnek teşkil ettiğini ifade eden Gök, bu anlayışı ortaya koyan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya ve ekibine teşekkür etti.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Osmaniye Belediyesi'ni ziyaret eden İl Defterdarı Tahir Gök ve beraberindekileri, Osmaniye Belediye Başkanvekili Osman Karayiğit başkanlık makamında kabul etti. Başkanvekili Karayiğit, Vergi Haftasını kutlayarak, başarılı çalışmalarından dolayı Tahir Gök ve ekibini tebrik etti.

Bu hafta içerisinde verginin tüm kesimlerde benimsetilmesi için etkinlikler yaptıklarını ifade eden İl Defterdarı Tahir Gök, düzenli bir ödeme yaparak toplumun her kesimine bir kamu kurumu olarak Osmaniye Belediyesi'nin iyi bir örnek olduğunu söyledi. Gök, "Hafta içerisinde bir çok etkinlik düzenledik. Bu kapsamda bugün Osmaniye Belediyesi'ni ziyaret ediyoruz. Kamu kuruluşlarının borçlarını zamanında ödemesi halkımızın bilinçlendirilmesi için önemli bir örnek. Biz Osmaniye Belediyesi'nden bu açıdan çok memnunuz.

Çünkü Türkiye'de çalıştığımız diğer yerlerde görev sürelerim içerisinde belediyelerden çok sıkıntılar çektik. Belediyenin borcunu biriktirmek istememsi ve ödeme yapması bizler için ve halkımız için çok önemli"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Kara Tahir Gök Osmaniye Türkiye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title