Haberler

Osmaniye'de iki grup arasında çıkan kavgada belediye başkanı da yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Osmaniye'de aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki grubun taş ve sopalarla birbirlerine saldırdığı kavgada aralarında Türkmen Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan'ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada aralarında Türkmen Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan'ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Polis ve jandarma yaralıların kaldırıldığı hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Toprakkale ilçesine bağlı Türkmen Beldesi'nde aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kalabalık iki grubun taş ve sopalarla birbirlerine saldırdığı kavgada aralarında Türkmen Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan'ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Osmaniye'de iki grup arasında çıkan kavgada belediye başkanı da yaralandı

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Yaralıların tedavi altına alındığı hastane önünde toplanan iki grup üyeleri arasında yeniden arbede yaşanması üzerine olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralıların tedavisi sürüyor. Jandarma, kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Osmaniye'de iki grup arasında çıkan kavgada belediye başkanı da yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veli Fidan Toprakkale Osmaniye Jandarma 3-sayfa Hastane Olaylar Güncel Hukuk Polis Olaylar Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

AsenaT :

Millet barut gibi..Bir kıvılcım çıkınca patlıyor.. Gidişatı hiç iyi görmüyorum, seçim bile bu tansiyonu düşüremez gibi geliyor. Allah[cc] sonumuzu hayretsin

Yanıtla375
Lütfen Bırakın Konişiiyiim:

Kavga olunca ben kaçıyorum hep.

Yanıtla040
Akıllı olmalıyız:

En mantıklısı pisi pisine gitmeye gerek yok

016
Jumanji:

22 yıldır dindar ve kindar bir neslin sonuçları.

Yanıtla216
Ütopik Yorumcu:

Kavga olunca hiç üstelemem kendim boksör olmama rağmen abisin kralsın derim ciddi bir şey söylemediği sürece de bayıltmıyorum.

Yanıtla02
bekir yapici:

ben 71 yasinda bir kibris gazisiyim yillarca yurtdisinda calistim tek amacim emekli olup ülkeme dönmek vatan topraginda artan ömrümü tamamlamak ailemin yanina gömülmekti ancak Türkiyede sevgi saygi hürmet esnaflik bitmis insanlarimiz her yönden cok degismis birbirine düsman burnundan soluyor bu durum artik dis ülkelerde bile her gün türlü sekilde haber oluyor malesef ülkemizde huzur adalet gecim bitmis yasli ve yanliz insan olarak ne sokakta ne evde güvenligim yoktu geri dönmek zorunda kaldim.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title