Haberler

Otobüs Kaçak Yakıttan Bağlandı, 54 Yolcu 8 Saat Bekledi

Güncelleme:
Abone Ol

Van'dan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü, Bingöl'de polisin yapıtığı kontrolde kaçak yakıt kullanıldığı ortaya çıkınca bağlandı.

Van'dan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü, Bingöl'de polisin yapıtığı kontrolde kaçak yakıt kullanıldığı ortaya çıkınca bağlandı. Otobüste bulunan 54 yolcu, 8 saat yeni otobüsün gelmesini bekledi.

Dün sabah saat 09.00'da İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan özel bir firmaya ait 42 GN 544 plakalı yolcu otobüsünde Bingöl Şehir Terminali'nde polis tarafından kaçak mazot kontrolü yapıldı. Otobüsteki yakıtın kaçak olduğunu tespit eden polis, yolcuları indirip otobüsü seferden alıkoydu. Terminalde mahsur kalan yolcular, şehir dışında bulunan bir dinlenme tesisine bırakıldı. Burada firmayı arayan yolcular, Van'dan kendilerini almaya gelecek otobüsü beklemeye başladı. Saat 14.30'da dinlenme tesisine bırakılan yolcular, firma yetkililerine ve polise tepki gösterdi.

8 SAAT BEKLEDİLER

46 kişilik otobüse 54 yolcunun bindirildiğini öne süren yolculardan Murat Çöllü, "Esasen çıkması gereken araç çıkmadı. 46 kişilik araçla gönderdiler. Hepimiz Bingöl'de mağdur durumdayız. Çoluk çocuk var, yaşlı var, hamile bayan var burada. Çocuklar dışarıda hastalanacak bizimle ilgilenecek kimse yok" dedi.

yolculardan Orhan Aksungur da, "Biz firmadan araba istedik. 'Geliyor' dediler, ama hala gelmedi. Bekliyoruz bu saate kadar araba gelmedi. Yolcular mağdur oldu. Bu kadar insan perişan oldu, eşyalar ezildi. Saat 14.30'da Bingöl'e geldik, halen bekliyoruz" diye konuştu.

8 saat süren bekleyişin ardından saat 20.30'da Bingöl'e varan otobüse binen yolcular, İstanbul'a gitmek üzere hareket etti. - Bingöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title