Haberler

Otomobil kamyona arkadan çarptı: 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir-Manisa karayolunda otomobil, aynı yönde ilerleyen kamyona arkadan çarptı. Kaza nedeniyle 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı.

Dün saat 18.00 sıralarında Balıkesir- Manisa karayolunda Yaşar Akdağ yönetimindeki kamyona, aynı yönde seyreden Bekir Şevik idaresindeki otomobil arkadan çarptı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazanın ardından diğer sürücüler tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından otomobilde bulunan Hatice Taş (49) ile Hasibe Şevik'in (37) olay yerinde öldüğü belirlendi.

Otomobil kamyona arkadan çarptı: 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

6 KİŞİ YARALANDI

Yine otomobilde bulunan Yiğit Selim Ceylan (46), Mehmet Şevik (8), Sevgi Şahan (40), Miray Şevik (2), Ebrar Tenekeci (17) ve sürücü Bekir Şevik de yaralandı. İtfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerince Balıkesir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kazada hayatını kaybeden Hasibe Şevik ve Hatice Taş'ın cenazeleri de Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Manisa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

virtueslife:

şu hurda otomobilleri halkına reva gören bir yönetime oy vermeyin.Bu resmen depreme dayanıksız evde oturmakla aynı şey.

Yanıtla03
atilla çekiç:

hem teneke hem durmuyor. bide hergün fiyatı artıyor. süren kelle koltukta gidiyor

Yanıtla02
Murat Vural:

Hep aynı şekilde Ölümlü kaza ! Halbuki sadece bütün kamyon ve tırların arkasına mecburi yere kadar bariyer konulsaydı bu şekilde hiçbir Ölümlü kaza yaşanmazdı . Devleti yöneten sayın idarecilerimiz bunu kanun zoruyla mecburi taktırmak çokmu zor ! Daha kaç kişi Ölmesi gerekiyor !!!

Yanıtla11
sade vatandaş:

ağır vasıtaların arkası otomobil tipi araçlar için ölüm tuzağı bu araçların arka kısımların bu tip darbelere karşı yapılandırılması lazım

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title