Haberler

Otomobil Önce Yayaya Çarptı, Ardından İşyerine Daldı: 2 Yaralı

Abone Ol

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkıp ardından iş yerine daldı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkıp ardından iş yerine daldı. Otomobilin kaldırımda yürürken çarptığı 23 yaşındaki Muhammet Çıray ile araçta bulunan Leyla Mutlu yaralandı. İşyerinde ise hasar meydana geldi.

Kaza, Şeysinan Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Acar yönetimindeki 59 PP 946 plakalı otomobil Kumyol Caddesi'nde biranda kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil, önce burada yürüyen Muhammet Çıray'a çarptı, daha sonra da doğalgaz yetkili servisi olan Hakan Er'e ait dükkana daldı. Kazada otomobilde bulunan 24 yaşındaki Leyla Mutlu ile yaya Muhammet Çıray yaralandı. Motoru alev alan otomobilde çıkan yangın, çevredekilerin yangın tüpleriyle müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. İhbar üzerine gelen ambulansla Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Otomobil sürücüsü Acar kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Hakan Er'e ait dükkanda hasar meydana geldi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Tekirdağ / Çorlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Acar Hakan Er Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title