Haberler

Otomobil Orta Refüjdeki Bariyerlere Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Abone Ol

Eskişehir'de orta refüjdeki bariyere çarpan otomobilin sürücüsü 42 yaşındaki Ahmet Özlü öldü, eşi ve 4 çocuğu yaralandı.

Eskişehir'de orta refüjdeki bariyere çarpan otomobilin sürücüsü 42 yaşındaki Ahmet Özlü öldü, eşi ve 4 çocuğu yaralandı. Otomobilde sıkışan Ülkü Özlü kadın itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza saat 17.30 sıralarında Eskişehir-Ankara karayolunun 18'inci kilometresinde meydana geldi. Kent merkezine giden Ahmet Özlü yönetimindeki 06 AJ 5640 plakalı otomobil orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Bariyeri söküp orta refüje giren otomobilin sürücüsü Ahmet Özlü olay yerinde can verdi, yanında oturan eşi Ülkü Özlü ise araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen 112 ambulansında görevli sağlık ekibi otomobilin arkasında oturan yaşları 10 ile 18 arasındaki Zeynep, Sait, Demir ve Abdullah Özlü adlı 4 kardeşi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne götürdü.

Araç içerisinde sıkışan ve yanındaki eşi can veren Ülkü Özlü, olay yerine gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çabasından sonra yaralı olarak kurtarıldı. Ülkü Özlü de ESOGÜ Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Ahmet Özlü'nün araç içerisinde sıkışan cesedi de itfaiye ekipleri tarafından çıkartılıp otopsi için ESOGÜ Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma yetkilileri 5 kişinin hastanede tedavi altına alındığını, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

(EK/SSA) - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Özlü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title