Haberler

Otomobil takla attı: 1'i ağır, 3 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla attı.

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla attı. Kazada, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Aydın-İzmir Karayolu üzeri Kardeşköy-Osmanbükü yolunda meydana geldi. Eyüp Emul yönetimindeki 06 DV 0949 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce direğe çarptı, daha sonra ise takla atarak sulama kanalına çarparak durdu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan 3 kişiyi çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından, sürücü ile araç içerisinde bulunan Davud Emul (13) ile Harun Emul (18) Atatürk Devlet Hastanesi ile Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Davud Emul'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın İzmir Karayolu Efeler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title