Haberler

Otomobil Takla Attı: 2 Ölü

Güncelleme:
Abone Ol

Bolu'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla attı.

Bolu'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla attı. Kazada 2 kişi yaşamını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza saat 20.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Yeniçağa mevkiinde meydana geldi. Ankara'dan Bolu istikametine giden Abdullah Bulut idaresindeki 06 DC 971 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptıktan sonra taklalar atarak karşı şeride geçti. Bariyerlerin üzerinde kalan araçtan fırlayan Dursun Sarı ve Abdullah Bulut olay yerinde yaşamını kaybederken, Beytullah Yılmazol ise ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücüler yardıma koşarken, 112 Acil Servis ve polise ihbarda bulunuldu. Kısa sürede gelen 112 Acil Servis ekipleri, Abdullat Bulut ve Dursun Sarı'nın cesedini Gerede Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırdı. Yaralanan Beytullah Yılmazol ise tedavisi yapılmaz üzere Köroğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Sarı Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title