Haberler

'Öyle Sevdim Ki Seni' Filmine İstanbul'da Muhteşem Gala

Güncelleme:
Abone Ol

'Öyle Sevdim ki Seni' filmi, önceki akşam İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen muhteşem bir gala ile davetlilerin karşısına çıktı.

Yapımcılığını Medyaton-Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun ve yönetmenliğini Orhan Tekeoğlu'nun yaptığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmi, önceki akşam İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen muhteşem bir gala ile davetlilerin karşısına çıktı.

İlk galası 23 Eylül'de filmin çekildiği Trabzon'da yapılan ve Trabzonluların yoğun ilgi ile izledikleri 'Öyle Sevdim ki Seni' filminin İstanbul'da gerçekleşen galasına, yabancı film yönetmenleri ve yapımcılarının yanı sıra çok sayıda işadamı, sanatçı ve basın mensubu katıldı.

Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan ve senaryosunu Orhan Tekeoğlu'nun yazdığı film, 1990'lı yıllarda çalışmak için Yalta'dan Trabzon'a gelen Olga'nın Trabzonlu Cemal ile yollarının kesişmesini, o dönemde şehrin yaşadığı sosyal değişim ile birlikte işliyor. Film, kırık ve hüzünlü bir aşk hikayesini anlatıyor.

Ön hazırlık aşaması üç buçuk yıl süren filmin çekimleri Trabzon ve 1.800 metre yükseklikteki Trabzon-Gümüşhane sınırındaki Santa harabelerinde çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Tekeoğlu İstanbul Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title