Haberler

Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, kendisini ağaca asarak intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli, evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi.

Birçok başarılı yapımda yer alan tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli anne acısıyla sarsıldı. Usta oyuncunun 82 yaşındaki annesi Akçe Sürmeli , evinin bahçesinde kendisini astı.

BAHÇEDEKİ AĞACA KENDİSİNİ ASTI

Evinde bakıcısıyla yaşadığı öğrenilen Akçe Sürmeli, bahçesinde bulunan ağaca iple kendisini astı. Bu sırada Sürmeli'yi gören bakıcısı, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, kendisini ağaca asarak intihar etti

SAĞLIK EKİPLERİ GELDİĞİNDE HER ŞEY İÇİN ÇOK GEÇTİ

Kısa sürede eve gelen ekipler, yaptıkları kontrolde, Akçe Sürmeli'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından Akçe Sürmeli'nin cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Polis, soruşturma başlatıldı.

Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, kendisini ağaca asarak intihar etti

Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, kendisini ağaca asarak intihar etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Sürmeli Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Mikail arman:

82 yaşında yürümekte ve kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan bir ninenin kendini nasıl astığı çok düşündürücü ve mantıklı değil !

Yanıtla14175
Deniz Aktaş:

Niye bu uğraş arkadas insanlari daha bilinçli yapmaya daha verimli bireyler yetistirmeye emrk harcasalar ya... Niye bu ölüm kaygısı sanki 100 daha yasalar dunyaya ne faydalari olacak dunyayi kirletmekten başka..

Yanıtla1286
Hayri :

Ne sacmalamışssın beyninde bir fikir var ama kelimelere dökememişssin organlar arasında iletişim yok galiba

5164
MAMOS BUSINESS SERVICE:

100 SENE FAYDALI YAŞAYAN İNSANLAR VAR EWT..20 SENE YAŞAAYIP YAPMAADIKLARI PİSLİK KALMAYANLARA SÖZÜNÜZ VAR MI ACABA..MESELA SİZ FAYDALI NE YAPIYORSUNUZ ???

225
MAMOS BUSINESS SERVICE:

82 YAŞINDAKİ BİR KADIN KENDİSSİİ ASAMAZ ..GÜÇ GEREKTİREN BİRŞEY BU...AKLIMA YATMADI ..BAKICYI SORGULASINLAR ..TERSLİK VAR

Yanıtla8117
Durmuş GÖKÇE:

82 yaşındaki kadın kendini ağaca nasıl asıyor anlamış değilim bu kadın baston desteği ile yürümesi gerekirken nasıl oluyor da ağaca asıyor kendini ince eleyip sık dokumak lazım ALLAH RAHMET EYLESİN ÖMRÜNÜN SONBAHARINDA acaba ne zoruna gitti

Yanıtla9106
uCube :

.Kendini asacak öyle mi? İnandık inandık. Neden bahçe'de intihar ediyor peki? Ya da neden kendini asarak can çekerek ölmek istemiş... Kim bilir kim yaptı, bu cinayettir yazık yazık. ;))

Yanıtla6150
ALİCAN:

82 yaşında bir bir kadının kendini asması özellikle çoçukları na çok şeyl fade etmesi gerekir. insan çık iyi sanatcı veya çok zengin olabilir ancak hayatta en önemli olan çok iyi evlat olabilmek Ne yazıkkı bu kadının çoçukları bu yönden sınıfta kaldılar.Yapan bulur....

Yanıtla2364
Emrah GÖKTAŞ:

82 yaşında bir anne bakıcısı var yalnız değil, 82 yıl yaşayan bir insan intihar etmez, burada bir tutarsizlik var, cinayet var üstünde durulmalı. Çok yazık cinayet resmen

Yanıtla110
Qwe Qwe:

82 yaşında bir kadın. Bakıcısı ile yaşıyor. Bahçede tek başına ağaca kendini asıyor. Yani neredeyse imkansız. Çok dinç ve güçlü olması gerekir. Aynı zamanda hızlı ve pratik. Çünkü hem bakıcısı hem dışarıdan kimseye farkedilmeden hazırlık yapmış.

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title