Haberler

Oyuncu Aytaç Arman'ın Eşinden Yoğun Bakımda Haberlerine Tepki

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Onkoloji Hastanesi'ndeki tedavisi devam eden Yeşilçam oyuncusu Aytaç Arman'ın eşinden, yoğun bakımda haberlerine tepki geldi.

Yeşilçam oyuncusu Aytaç Arman'ın İstanbul Onkoloji Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor. Usta oyuncunun bir süredir kanser tedavisi gördüğü ancak bunu hayranlarını üzmemek adına herkesten sakladığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde tedavisi devam eden oyuncunun durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakıma kaldırıldığı söylenmişti. Arman'ın eşinden oyuncunun sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi.

EŞİNDEN YALANLAMA GELDİ

Sanatçının eşi Radife Baltaoğlu, yaptığı açıklamada, Aytaç Arman'ın yoğun bakımda olmadığını söyledi.

Oyuncu Aytaç Arman'ın Eşinden Yoğun Bakımda Haberlerine Tepki

"TEDAVİ OLUMLU YÖNDE İLERLİYOR"

Bu yönde çıkan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirten Baltaoğlu, eşinin tedavisinin olumlu yönde ilerlediğini dile getirdi.

Oyuncu Aytaç Arman'ın Eşinden Yoğun Bakımda Haberlerine Tepki

Kaynak: AA / Güncel

Aytaç Arman İstanbul Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

harun:

Meslek lisesi öğretmenleri atama bekliyor. ilahiyatçı doldu devletin her kadrosu. . her meslek branşta 1-4 atama yapılıyor. Ülkemize yetişmiş kalifiye adam lazım imamlar ordusu değil. . .

Yanıtla46
.......:

Senin bu yorumunu her haberin altında görmekten kına geldi yallah başka ülkeye begenmiyosan...

00
kırık kalpli:

3600 ek gösterge imamlar öğretmenler polisler hemşiler denmi ibaret te sadece 3600 ek gösterge bu branşlara veriliyor diğer memurlar ne olacak işte böyle böyle insanları ayırt ediyorlar

Yanıtla24
BUZZY:

Bu öğretmenler neden devletin yakasından düşmez ben de atom mühendisiyim iş bulamıyorum noolcak devlet her diplomalıya isdihtdam sağlamak adına çalışmalar yapar yapmalıdır da herkezi devlette işe alacak diye bir konu nereden çıkıyor hukuk mezunları da iş arıyor mühendislerde bu öğretmen muhabbeti tamamen duygusal bir yere oturtulmuş devlet bize iş ver, gidin hekim olun mühendis olun neye ihtiyaç varsa onu okuyun öğretmen olun da işiniz garanti diye bir belgemi imzalandı size yoksa

Yanıtla24
Erguvan:

Ne oldu nükleer santraller açılacaktı. Canim benim mühendis olurken devlette calisamayacagin belliydi. Öğretmenlere öykunuyorsan öğretmen olaydin.

02
46:

Gecmis olsun acil sifalar dilerim

Yanıtla01
Hüvel baki:

Bu devletin sadece imam öğretmen polis ve hemşiresi varda diğer 220o ekgöstetgesi olan diğer uzman memurlara ve diğer düşük ek göstergeli memu4lara verilmiyor. Allah revamı bu yapılacak olanlar. İnşaaallah bu yanlıştan dönülür

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title