Haberler

Oyunu İsteyen Kadın Vekil Adayını Oğluna İstedi

Güncelleme:
Abone Ol

CHP'nin Erzurum'daki ilk kadın milletvekili adaylarından biri olan Gonca Aytaş, gül verip oyunu istediği kadının kendisini oğluna istemesiyle kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

CHP'nin Erzurum birinci sıra milletvekili adayı avukat Gonca Aytaş, seçim çalışmaları sırasında ilginç bir olay yaşadı. Kent merkezinde dün Anneler Günü nedeniyle kadınlara gül verip broşür dağıtan Gonca Aytaş, oyunu istediği yöresel kıyafetli bir kadına, "Anneler gününüz kutlu olsun. Oyunuzu istiyorum." dedi. Kadın da, "Sağ ol yavrum teşekkür ederim. Oğluma kız arıyorum. Ben de senin gibi bir gelin istiyorum." dedi. Kendisine talip olan kadına teşekkür eden Gonca Aytaş, "Oğlunuza değil, oyunuza talibim." diye karşılık verdi.

GÜL VERİP OY İSTEDİ

CHP'nin Erzurum'daki ilk kadın milletvekili adaylarından biri olan İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu 32 yaşındaki Gonca Aytaş, Atatürk anıtının bulunduğu Havuzbaşı semtindeki kent meydanına kurulan stantın önünde Anneler Günü nedeniyle kadınlara gül dağıttı. Vatandaşlara gül veren ve projelerini anlatan, broşür dağıtan Gonca Aytaş, oy da istedi.

"OĞLUNUZA DEĞİL, OYUNUZA TALİBİM"

Erzurum'dan 32 yıl sonra CHP olarak milletvekili çıkarmak istedikleri için çaba harcadığını belirten Aytaş, bu sırada çok ilginç bir olayla karşılaştı. Aytaş, oy istediği kadınlardan birinin bekar olduğu için kendisine talip olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Anneler Günü'nü kutlamak için halkımıza 1000'den fazla gül dağıttık. Genç bir siyasetçi olarak, genç kalkınma modelimiz var. Halkımıza projelerimiz var. Genç kalkınma modelimizin en önemli projesi olan da kadın kooperatiflerinde hanelere, para kazandırma isteğimizi ve heyecanımızı anlattık. CHP Erzurum'da en son benim doğduğum 1983 yılında bir vekil çıkarmış. Bu kadar hasret yeter. Halk heyecanımıza, siyasetteki dürüstlüğümüze inanıyor. Ulaşabildiğimiz herkesten oy alabileceğimize inanıyorum. CHP ilk kez çok farklı. Seçim çalışmaları sırasında ilginç olaylarla karşılaşıyorum. Bunlardan biri de gül uzattığım bir teyzeye, 'annecim anneler günün kutlu olsun, oyunu da istiyorum' dedim. O da, 'Sağ ol yavrum teşekkür ederim. Oğluma kız arıyorum. Ben de senin gibi bir gelin istiyorum.' dedi. Teyzeye ilgisinden dolayı teşekkür ederek, 'oğlunuza değil, oyunuza talibim.' dedim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Gonca Aytaş Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (74)

ey kürtler:

ey kürt milleti seçim sabahı hdp barajı geçemezse olağanüstü hal ilan edilecek göreceksiniz. kendinize gelin kendi milletinize oy atın. . . yoksa artık kürt bölgelerindeki akplilere de huzur yok. türklerin gazına gelmeyin. . yoksullaşacak, aç olacak, can güvenliği olmayacak yine sizsiniz. . . akpliler saraylarda bal kaymak yiyecekler. . . ve ölümler başlayacak. . . kürtlerin tek temsilcisi 4 ülkede kürtlerin haklarını savunan hdp dir. . . kendini düşünen kendine oy atsın

Yanıtla8718
asmobilWeb@haberler.com:

Oylar akpye geziciler akp

Yanıtla1864
bbbmobilWeb@haberler.com:

Chp mi aman uzak dur

Yanıtla1859
MuşluMobil-IOS:

Hdp ye oy vereceğime canımı Azrail'e veririm kahrol hdp

Yanıtla2942
RECEPIXXMobil-ANDROID:

faşist kürtler...hdp li hepsi.yorumlara bak.FAŞİST HDP

Yanıtla2738
faşo aga:

vereydin bi kere be oğluna . size bişe olmaz nası olsa :))

Yanıtla567
mehmet:

bi vekil seçilse çarşaflının çarşafından yerlerde sürükler

Yanıtla1347
Metin:

CHP yüzde 45 çoğunlukla geliyor dürüst milletimizin oyları ile ve Allah''ın izin ile Yüce Allah yolsuzluk hırsızlık yapanları dürüst TC. milletini yönetmekten aciz eyle amin

Yanıtla2612
ALI Mobil-ANDROID:

OYLAR CHP VEYA MHP YE OLMADI HDP YE HAYDI HAYIRLISI İNŞALLAH ALLAH IM SANA SIĞINIYORUZ

Yanıtla1818
müslüman kürtmobilWeb@haberler.com:

MUSLUMAN KURD OYUNU HDPYE VERIR HIRSIZLIK YOLSUZLUK 2O MILYON KURDUN DILINI INKAR EDEN AKPYE OY VERMEZZ

Yanıtla1915
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title