Haberler

Özak Derince Ulaşım Planı Önerilerini Anlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Başkan Vekili Yüksek Mimar Zekeriya Özak Derince, Körfez meclis üyelerine Ulaşım Ana Planı Derince-Körfez Önerilerini anlattı.

Özak Derince ve Körfez Meclis Üyelerine Ulaşım Planı Önerilerini Anlattı

Derince Türköz Düğün Salonu'nda gerçekleşen sunuma Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar,Büyükşehir Belediye Başdanışmanı Ömer Polat, Başkan Danışmanı Tahir Akman, Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulmuttalib Demirel, Körfez-Derince meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı.Başkanvekili Özak yaptığı sunumda Ulaşım Ana Planı'nın Derince ve Körfez önerilerini meclis üyelerine anlattı.

ULAŞIM ANA PLANINI MODERN BİLİMSEL YÖNTEMLERLE HAZIRLADIK

Sunumuna belediye başkanlarına ve meclis üyelerine toplantıya katıldıkları için teşekkür ederek başlayan Büyükşehir Başkan Vekili Özak"Ulaşım Ana Planınında Ulaşım alışkanlıklarının tespiti amacıyla,10 bin hanede anket yaptık, toplam 29 bin vatandaşımızla yüzyüze görüşmeler yaptık.

Kent genelindeki 65 kavşakta trafik sayımları,TEM otoyolu, D100 ve D130 yolları başta olmak üzere şehrin bütün giriş çıkışlarında, 24 saatlik gözlemler ve sayımlar gerçekleştirdik. Ulaşım ana planını,Ortak akılla, katılımcı bir şekilde ve Modern bilimsel yöntemlerle son derece titiz ve ciddi bir şekilde hazırladık " ifadelerini kullandı.

KUZEY MARMARA OTOYOLU VE KÖRFEZ KÖPRÜLÜ GEÇİŞİ DERİNCE VE KÖRFEZ ULAŞIMINI RAHATLATACAKTIR

Ulaşım Ana Plân kararları doğrultusunda ve karayolları ile eşgüdüm içinde,Körfez ve Derince önerilerinde TEM ve D-100 üzerinde,Yeni yol ve kavşaklar plânladıklarını ifade eden Özak" Kentin trafik yoğunluklarını

Kuzey Marmara Otoyolu'na aktarmak için, Bağlantı yolları plânlanmasına karar verdik. Kuzey Marmara Otoyolu ve Körfez Köprü Geçişi ile Körfez - Derince'nin ulaşımda araç yükü azalacak, ilçelerin içinden geçen yük trafiğinde belirgin bir rahatlama olacaktır"dedi.

DERİNCE VE KÖRFEZ'DE YENİ YOL VE KAVŞAKLAR PLANLADIK

Başkanvekili Özak"Körfez ilçemizdeki döküm kavşağı,Derince ilçemizdeki 44 Evler Kavşağı,Ulaşım ana plân kararları içinde yer alıyor.Her iki noktada da,İnşaat çalışması başladı.İnşallah en kısa zamanda bitecek ve halkımızın hizmetine sunulacaktır.Bu çalışmalar Derince'mizin ve Körfez'imizin ulaşımına çok büyük katkılar sağlayacaktır.Ayrıca yeni otoparklar,yaya ve bisiklet yolları,aktarma istasyonları ve birçok ulaşım projeleriyle Derince ve Körfez Ulaşımı rahatlayacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aziz Alemdar Tahir Akman Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title