Haberler

Polisi Satırla Yaralayan Gencin Ailesi: Mert Karakolda Dayak Yedi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da polise saldırınca başından vurulan Mert Mehmet Tilev'in ablası, kardeşinin 2 gün önce karakolda dayak yediğini öne sürerek, video ve fotoğraflar gösterdi.

Cuma günü gözaltına alınan, dün de Kocamustafapaşa'da satırla saldırdığı polislerden birinin silahından çıkan kurşunla vurulan 24 yaşındaki Mert Mehmet Tilev'in ablası DHA'ya konuştu.

Hastanenin bahçesinde DHA mikrofonuna açıklama yapan Emel Tilev, olayı şöyle anlattı:

"KARAKOLDA AĞZINI BURNUNU PARÇALAMIŞLAR"

"Cuma gecesi saat 04:00 sıralarında benim telefonum çaldı. Kardeşim bağıra bağıra 'Elimi yüzümü parçaladılar, karakoldayım' dedi. Hangi karakoldasın, 'Aksaray' dedi. Gözü görmüyor çocuğun, videolarda var, elimizde duruyor. Ağzını burnunu parçalamışlar. Tek başıma gitmeyeyim diye kaynım Kadir'i çağırdım yanıma. Yağışlı bir havada gece saat 4'te çıktık gittik karakola, dedi ki 'Çekin fotoğraflarımı'. Doktor raporu var ve doktorda gözünün zedelendiği çıktı."


(Karakolda darp edildiği iddia edilen Mert Mehmet Tilev)

"25 TANE POLİS GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ÇOCUĞU GIRTLAKLADI"

"Daha sonra 25 tane polis, karakolun içinde çocuğu gırtlakladılar gözümüzün önünde. Dedik ki yapmayın, ters kelepçe yapıp tekmelemişler. Bu çocuk 7-8 sene cezaevinde yatmış, 'Fobim var. Polis gördüm kaçtım' dedi. 28 yaşında değil, 23 yaşında ve terörist falan da hiç değil. Aç değil, açıkta değil."

"FOBİSİ VAR DİYE KAÇIYOR POLİSLERDEN"

"Fobim var diyerek kaçıyor, polisler buna biber gazı sıkarak etkisiz hale getiriyor. Yoğun bakımda makinede olduğunu söylüyorlar yani. Paşa meydana gitmiş elinde keserle, 'Polisler bana 25 kişi saldırdı, ben de gideceğim o ekibe yapacağım' dedi. Bu çocuğu arkasından niye vuruyorlar, kafasına neden sıkıyorlar? Sivil polis, haberi yokken gelmiş, bacağına vurup yere yatırmış, kafasına sıkmış. Sen bunun bacağına sık, bileklerine sık, elinde bir şey varsa onu düşür. Ne teröristi; yok öyle bir şey. Bilen bilir, zaten Mert'i."

Mert Mehmet Tilev'in yakınlarının hastane önündeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocamustafapaşa Mert Mehmet Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (56)

kapkara:

BU POLİSİN İNSANLARA YAKLAŞIMI BERBAT MI BERBAT. . .

Yanıtla3015
ALUCRALI:

ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ. . o satır birimizin karsına çocuğuna anasına babasına da gelebilirdi polis doğru olanı yapmıştır.

Yanıtla334
GUL DEMIRR:

HELAL OLSUN POLISIME GEBERTIN BOYLE PISLIKLERI ABLAYA BAK KAC PARA ALDIN SEREFSIZ KAMERACILARDAN YALAN DUZMEK ICIN BENI NIYE POLIS ALMIYO

Yanıtla529
Mustafa B. B.:

Polisten kaçmış, fobisi varmış. Satırı hobi niyetine mi taşıyodun? Onu dövme bunu dövme. Şamar oğlanı oldu polis.

Yanıtla627
ardahan:

polise satırla saldıran adama polis çiçekmi uzatacaktı abd örneğine bir bakın

Yanıtla527
k.maraş:

polis adam dövmez. adam olmayanı döver. bu da aynı familyanın zoruna gider.

Yanıtla520
..SERHAT LI..:

AH ZAVALLI BİR COCUK SATIRLA OYUN OYNUYORMUŞ POLİS ÇOCUĞU KASITLI VURMUŞ DEMİ KILIÇDAROĞLU . . . ÇOCUK EKMEK YOLUNDA ÖLÜYOR SEN NERDESİN. . . . . .

Yanıtla421
cengizzz:

bu polislerin güya yetkileri kısık hali !!! rte tam yetki verdimi bakın sokaklarda polisten başka bir allahın kulu gezebiliyormu. yan baktı sık kafasına, lan dedi sık kafasına, ayağı takıldı yere düştü sık kafasına, adamın tipini beğenmedi ? sık kafasına. ulan tırkoya yetki ver ilk önce babasını asar.

Yanıtla159
polisi öldürmeye teşebbüs...:

az bile yapmışlar hayvana. . . Bu adam kalkıyor polisi satır ile yaralıyor. . . bunu arada linç etmek gerekirdi karakolda dayak yemiş az bile yapmışlar. . .

Yanıtla517
türk:

bir adamgibi adam satırla kendi miletini koruyan polise saldırmaz yerinde durana kimse bir şey yapmaz

Yanıtla613
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title