Haberler

Gözlüğü Takan Ayakta Duramadı, Kendini Yerden Yere Attı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'daki bir fuarda girişimci tarafından standı açılan sanal gerçeklik uygulamasının gözlüklerini takan vatandaşlar kendilerini yerden yere attı.

Bursa'daki bir fuarda girişimci tarafından standı açılan sanal gerçeklik uygulamasının gözlüklerini takan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Gözlüğü takınca uçurumdan düşme hissi veren uygulamayı yere düşmeden sadece MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu tamamladı.

İZLEYENLER KAHKAHAYA BOĞULDU

Bir Japon teknolojisi olan Virtual Reality uygulamasının gözlüklerini takan vatandaşlar, gerçek hayatta yüksekten düşüyormuş hissi yaşadıkları için kendilerini yerden yere attı. Vatandaşların uygulamayı denerken içine düştükleri komik anlar izleyenleri kahkahalara boğdu. Bu uygulamayı deneyen bir çok vatandaş kendini yerden yere atarken, MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu uygulamayı yere düşmeden başarıyla tamamladı.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Fevzi Zırhlıoğlu, BADEF'in organize ettiği Anadolu Yöresel Lezzetler Fuarını ziyaret etti. Yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluşan Zırhlıoğlu, Soner Yurdagül isimli esnafın ricasını kırmayarak sanal gerçeklik uygulamasını denedi. Deneyen herkesin yere düştüğü uygulamayı başarılı bir şekilde tamamlayan Zırhlıoğlu, "Ülke olarak zor durumdayız. Ülkemizin tüm kesimleri zor durumda ülkemizin bir şahlanışa ihtiyacı var. Gelin 1 Kasım'da MHP'yi iktidarı taşıyın güçlü bir şekilde ülkemizi refah ve huzura kavuşturalım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Zırhlıoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Barış için HDP:

İnadına HDP hedef iktidar

Yanıtla7214
KarahisarMobil-IOS:

Inadına mhp

Yanıtla1327
SiLOPiLiMobil-ANDROID:

ÖZGÜR BİR YAŞAM İÇİN VE ÖZGÜR BİR GELECEK İÇİN YİNE VE YENİDEN #HDP #İNADINA #HDP #İNADINA #HDP

Yanıtla267
.:

Aslı ermeni

24
oylar akp yeMobil-ANDROID:

akp

Yanıtla1516
BABA CINO:

TEK CARE AK PARTI VATAN HAINI SARLATANLARA INAT AK PARTI

Yanıtla1410
Mehmet Mobil-ANDROID:

kanıtlar pes peşe çıktı. .Ankarayi bombaliyan pkk çıktı

Yanıtla712
dadaşMobil-ANDROID:

onlar geçen seçimde hdp oy vermediği için isyan ediyorlar ğözlukten degil

Yanıtla161
pkk liMobil-ANDROID:

pkk hdp den oy bekliyor. .pkk için hpd

Yanıtla150
OKUL COCUGU:

O gözlügü, , bilalin babasida takip ciftetelli oynasin, , bakalim ayakta durabilecekmi.

Yanıtla310
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title