Haberler

Hüda-Par Adayından 'Pembebüs' Vaadi

Güncelleme:
Abone Ol

HÜDA-PAR'ın Ağrı adayı Burhan Aslan, seçilmesi halinde sadece kadınların bineceği 'Pembebüs' adında halk otobüsleri alacaklarını açıkladı.

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Ağrı Belediye Başkan Adayı Burhan Aslan, seçimleri kazanmaları halinde hayata geçirecekleri kadınlara yönelik projeleri anlattı. İslam dininin kadınlara büyük önem verdiğini dile getiren Aslan, "Peygamber Efendimizin hadis-i şeriflerinde de buyurduğu gibi cennet anaların ayakları altındadır. Bizim projelerimiz arasında Pembebüs diye bir projemiz var. Toplu taşıma araçlarında bayanlarımız rahatsız oluyorlar. Biz bunu göz önünde bulundurarak Pembebüs otobüsünü bayanlarımıza tahsis edeceğiz. İnşallah bayanlarımız bu otobüslere binerek istedikleri yerlere gidebilecekler. Ayrıca şehir merkezlerine, köylerden, ilçelerden alışveriş yapmaya gelen bayanlarımız var. Bayanlarımızın abdest almaları, çocuklarını emzirmeleri için, çocuklarının altını değiştirebilmeleri için özel mekanlar yapacağız" dedi.

"EVLENMEK İSTEYEN GENÇLERE YARDIM EDECEĞİZ"

Evlenmek isteyen ancak maddi durumu yetersiz gençleri evlendireceklerini ifade eden Aslan, "Bizim gençlere yönelik projelerimiz de var. Ailenin korunması, fuhuşun önlenmesi adına evlenmek isteyen ve maddi yönden imkanı olmayan gençlerimizi evlendireceğiz. Maddi imkanı olmayan gençlerimiz bizlere başvurduğu zaman biz bunları değerlendirip inşallah erkek kardeşlerimizi evlendireceğiz. Kız çocuklarımızda aynı şekilde bize başvuruda bulunursa biz bunlara da çeyiz yardımı yapacağız. Üniversitede evlenmek isteyen kardeşlerimizde bizlere başvuru yaparlarsa onları da evlendireceğiz. Onlara kira yardımı da yapacağız. Seçilip yönetime gelirsek bu sözlerimizi Allah'ın izniyle yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

burhan aslan ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

ali kayamawera_intifada_@hotmail.com:

hizbullahçı dıye dıye bu adamları fişlediler. yok ergenekon kullandı, yok derin devlet kurdu falan fılan hepsı faso fiso. pkk ya en buyuk darbeyı vuranda bunlar. herkes sagdan soldan, gazetelerden, haberlerden aldıgı bılgılerle fıkır sahıbı oldu. hataları olmadımı. oldu tabıkı. ama ben haram yıyeceklerını, hak yıyeceklerını düşünmem. nasılkı ıbda hareketıni darbecıler terör grubu dıye ıcerı tıktılarsa aynısını bunlarada yaptılar. bu ülkeyı yöneten gizli el kimse samımı ve gercek müslümanları hep karaladılar nefes aldırmadılar. kala kala akp ye kaldı müslüman halk.

Yanıtla1217
mustafakocyigitmk04garib@hotmail.com:

Allah dindar siyasetçilerim sayısını arttırsın ama şu an hak batıl mücadelesi veren akp hükümetini desteklemek çalışalım

Yanıtla185
kaoshasan1784@hotmail.com:

seçime girdikleri illerde gerçekten çok güzel projeleri var.

Yanıtla134
mardinlijdjd@hotmail.com:

ulan salaklar adamlar şeriat getirmek istiyor bu otobüsleri toplu taşımada kadın erkek ayrı ayrı araçlarda gidip gelsinler yani güzel proje falan değil sıktırsınler suudi arabistana

Yanıtla21
LOMAYİ BERElomayibere@hotmail.com:

AKP nin ıktıdardan gitmesi için kim nerde,nasıl oy alıyor hiç önemli değil.Yeter ki bu ülkeyi AKP den kurtaralım. SP liyim fakat gün gelecek hüda par ile ortak değerlerde buluşacağımıza inanıyorum. Ve inanıyorum ki geleceğin SP kadorları orda siyaseten yetişiyorlar.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title