Haberler

Karadeniz Usulü Egzoz Polisi Bile Şaşırttı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla Marmaris'te bir otomobilin ilginç egzozu polisin dikkatini çekti, araç sahibi otomobile uygun olmayan aparat taktığı için 172 TL ceza yedi.

Marmaris'te öğrenci olan Artvinli Osman Altun (22), memleketinde yeni aldığı otomobille Marmaris'e geldi. Altun, otomobilini Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki park alanına bırakıp çarşıya gitti.

POLİS BİR GARİPLİK FARK ETTİ

Bu sırada caddeden geçen trafik polisi otomobilin egzozunda bir gariplik olduğunu fark edip durdu. Araca yaklaşarak egzozu inceleyen polis, ilk defa gördüğü ilginç egzoz karşısında şaşkına dönüp araç sahibini beklemeye başladı.

"DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE ÇIKARTMADIM"

Otomobilin egzoz tasarımını görenler de şaşkınlıklarını gizleyemezken bazı vatandaşlar otomobilin resmini çekti. Osman Altun da, çok geçmeden otomobilinin başına geldi. Genç sürücü, arabanın başında polisleri görünce ne yapacağını şaşırdı.

Polis memurları; trafik kurallarına aykırı egzozla ilgili sürücü Altun'dan bilgi istedi. Altun da, arabayı Karadeniz'de aldığını belirterek "Egzoz, aracın üzerinde bu şekilde takılı geldi bende değişiklik olsun diye çıkartmadım" cevabını verdi.

TRAFİK EKİPLERİ 172 LİRA PARA CEZASI KESTİ

Polis, bu sefer Doğu Karadenizli gençten aracı çalıştırmasını istedi ancak acemi sürücü aracı park ederken farları açık unuttuğundan akü basmadı. Polis memuru bunun üzerine aracı çalıştıramayan genç adamdan ehliyetini istedi ancak ehliyetini de evde unutan sürücü Altun, panikleyerek arkadaşından yardım istedi.
Trafik ekipleri, sürücü Altun'dan sonuç alamayacağını anlayarak otomobile uygun olmayan aparat taktığı için 172 TL para cezası keserken otomobili de trafikten men etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Altun Karadeniz Marmaris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

ERDEMMMekrem_dzc@hotmail.com:

HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELDİNİZDE Bİ VATANDAŞIN EGZOSTUMU KALDI..SİZ ÖNCE BİRLİK OLUP AKP YE KARŞI ÇIKIN. BİRER BİRER GÖREVDEN ALINIP BAŞKA YERLERE SÜRÜLÜYOSUNUZ..HIRSIZI YAKALAYAN SİZ AMA GÖREVDEN ALINAN YİNE SİZ. OYUNUZU İYİ KULLANIN İYİ DÜŞÜNÜN POLİS CAMİASI

Yanıtla124
Çiftehannigde@windowslive.com:

park halindeki araca içinde şöför bulunmayan araca hiç bir trafik polisinin ceza yazma yetkisi yoktur

Yanıtla87
cevappbeatifulm_20@hotmail.com:

pardoonn...''park halindeki araca içinde şöför bulunmayan araca hiç bir trafik polisinin ceza yazma yetkisi yoktur''. öylemi hadi ya sen ne akıllısn öyle bana neden ozamn aracım park halindeyken 3 kez ceza yazıldı SAÇMA SAPAN BİLMEDEN KONUŞMA BENCE...

00
ulas t.ulastrkylmz@hotmail.com:

seza isimli arkadaşşş ac kanunu oku örümcek kafalılık yapma hic bir polisin park halindeki otomobile ceza yazma gibi bi yetkisi yok sadece park edilmesi yasak yerler de ve sadece park cezası dışında hic bi şekilde ceza yazamaz kanunu bilmiyosun bari yorum yapma ac araştır oku....

00
Mertkontaktime@hotmail.com:

ne var bunda yani cocuk ülkeyimi hortumladi alt tarafi degisik bir egzoz ulan devletin her kademesindeki memurlari yer hortumlar memur maasi derler her brinin bir kac tane evi var hic onlari sorguya almazlar elin garibi eski bir mercedesin egzozundan tüm türkiyeye haber olur

Yanıtla510
osmaosman_38_2010@hotmail.com:

mert senin kafada var herhalde kimin evi 2 şer taneymiş

00
antepkardelen@hotmail.com:

klavye bilmişleri nede çok sey bilirlermiş işiniz gücünüz polislen uğraşmak ceza yazsa suç yazmasa suç takanda hiç suç yoq dimi at gözlüklü sizler

Yanıtla48
selçuksa@hotmail.com:

itiraz et muayenesi varsa polis karışamaz

Yanıtla74
tugrul begtugrul_kalkan83@hotmail.com:

modifiye suç değildir bir yaşam tarzıdır

Yanıtla65
Necatinecatireis57@gmail.com:

Tugrul Beg Modifiye yasak degil Ama kurallara uygun Olmasi Kaydiyla Kafana Göre Modifiye Degil

00
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title