Haberler

Özgecan'ın Katilinin Babası, Oğluna Siper Olduğu İçin Vurulmuş

Güncelleme:
Abone Ol

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in cezaevinde vurulduktan sonra, babasının oğlunu korumak için üzerine yattığı, bu sırada vurulduğu ortaya çıktı. Boşandığı eşi de gömülememesine üzülüyor.

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken için babası Necmettin Altındöken kendini siper etmiş. Baba oğlu ölmesin diye üstüne yattığı için vurulmuş.

Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli cezaevinde Özgecan'ın katili Suphi Altındöken ve babası Necmettin Altındöken'in vurulduğu olayın nasıl olduğuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

YENİ BİLGİLER ORTAYA ÇIKTI

G.A. daha önceden tuvaletten aldığı tabancayı bir kağıt ile kapatıp Ahmet Suphi Altındöken'in odasının olduğu koridora yöneldi. Kapıya vurarak "Suphi evrakın var imzalanacak" dedi.

YERE DÜŞEN OĞLUNA KENDİNİ SİPER ETMİŞ

Bunun üzerine Suphi Altındöken kaldığı hücrenin mazgalını açtı. O anda G.A. ateş etmeye başladı. Tabanca seslerini duyan baba Necmettin Altındöken yere düşen oğlunu korumak için üzerine yattı. İşte Necmettin Altındöken bu sırada oğlunu korumak isterken vuruldu.


Hastaneye kaldırılan Necmettin Altındöken'in tedavisi sürüyor. Olayla ilgili katil zanlısı G.A. ile birlikte 1'i kadın, 1'i gardiyan 6 kişi tutuklanmıştı.

BOŞANDIĞI EŞİ KONUŞTU: GÖMÜLEMEMESİ ÜZÜCÜ

Cezaevinde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ahmet Suphi Altındöken'in boşandığı eski eşi de bir tv kanalına konuştu.

Yüzüne estetik operasyon yapılan ve Mersin'den taşınan genç kadın, eski kocasının bir türlü gömülememesine üzüldüğünü söyledi.

Genç kadın ayrıca öldürülen eski eşi için "Bizim için zaten ölmüştü" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

KÜRTdo...:

ONU TÜRKEŞ''İN yanına gömün. . . MHP işareti yapıp poz veriyordu ya, hatırlayın. . .

Yanıtla1317
ZOR Bİ DURUM:

ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN. İNSAN AKRABALARINI SEÇEMEDİĞİ GİBİ EVLATLARINIDA SEÇEMİYOR.

Yanıtla121
Sevgi:

Doğru da, medyadan okuduklarıma göre bu psikopatı bu hale babası dediğiniz şahıs getirmiş, şimdi baba mı oldu? Üstelik kendisi de şahit olmuş kızı öldürdüğünde ve olayı ört bas etmeye kalkmış. Niye bu kadar kurban varken bunları savunmak zorunda hissettiniz kendinizi anlamıyorum, bu tür olaylara karşı millet başka bir şey yapamıyor, bırakın buradan lanet okusun. Nasıl olsa millet dedi diye ne gömülüp gömülmeyeceği değişecek, ne cezası, insanlar bari şurada kötülere yer olmadığını görsün.

00
DERYA:

CEM GARİPOĞLU DA KIZIN BASINI KESTİ ONA NIYE AYNI MUAMELEYI YAPMADINIZ PARDON CEM ZENGİN SUPHI FAKİR DİMİ ÇOK ÖZÜR DİLERİM.

Yanıtla119
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ .:

BABADA NE BABA AMA İSKELE BABASI GİBİ

Yanıtla613
kamil:

kendi işlediği suçtan dolayı belki allah onun belasını böyle verdi oda öldürüldü. ama sonuçta öldü. bari bir mezara koyulsun onun için değil annesi için. yazık kimseyi kınamayın kul kınadığı başına gelmeden ölmezmiş. hangi mezara konulduğu önemli değil belasını buldu o bundan sonra yapılacak tek şey gömülecek bir mezar vermek.

Yanıtla017
zdd:

lütfen adamı kendini oğluna siper etti diye kahraman yapmayın. onun da oğlundan farkı yok.

Yanıtla213
Adınızı Yazın:

cesedini köpeklere atın

Yanıtla86
salim babalı:

5 dak zevkin sonucuna bak ibretlik almak lazım ey zinakar toplum bu işin sağcısı solcusu akplisi yok tövbe kapıları kapanınca eywah deme nefsine sahip çık Allah herkesin yardımcısı olsun

Yanıtla113
Kazak abdal:

Derince kazın kuyusun İnim inim inilesin. .

Yanıtla310
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title