Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Şehit Piyade Er Uğurcan Işık İçin Başsağlığı Mesajı Paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Er Uğurcan Işık için başsağlığı mesajı paylaştı. Özel, Uğurcan Işık'a Allah'tan rahmet dileyerek ailesine ve milletimize başsağlığı diledi.

(ANKARA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, KKTC'de askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Er Uğurcan Işık için başsağlığı mesajı paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Er Uğurcan Işık için X hesabından yayımladığı başsağlığı mesajı şöyle:

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Mehmetçiğimiz Uğurcan Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Trafik Kazaları Özgür Özel Politika Güncel trafik Piyade Kıbrıs Trafik Kazaları Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title