Haberler

Pamela Anderson'dan Putin'e 'Fin Balinası Eti' Mektubu

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'li sinema yıldızı Pamela Anderson, nesli tükenme tehlikesi altında olan Fin balinalarıyla ilgili Rusya Devlet Başkanı Putin'e açık mektup yazdı.

Pamela Anderson, nesli tükenme tehlikesi altında olan Fin balinalarıyla ilgili Putin'e açık mektup yazdı.

"LÜTFEN DURDURUN"

Russia Today'in haberine göre; Sahil Güvenlik dizisiyle tanınan Anderson, bin 700 ton Fin balinası eti yüklü kargo gemisinin Rusya karasularından geçip Japonya'ya gitmesinin engellenmesi için Putin'den yetkisini kullanmasını istedi.

KİŞİSEL RİCADA BULUNDU

Putin'e "kişisel rica" mektubunda Anderson, "Hayvanlara duydukları ortak sevgi ve doğaya karşı derin saygılarından" ötürü Putin'in devreye girip, St. Kitts Adası bandıralı geminin İzlanda'dan Japonya'ya gitmek üzere Rusya karasularına girdiğinde durdurulmasını talep etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Pamela Anderson Vladimir Putin Japonya Dünya Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

bir kadın:

fin balinaları nesli tükenmekte olan bir hayvan. fakat tayland-çin-japonya ne bulsa yediği için bu balinalarıda katlediyorlar. eger geçiş izni verilmez sipariş alamaz avcılar ve fin balinalarını kurtarmış olurlar. dogaya yaptıgı bu iyilik için tebrik etmeliyiz. hiçbir şeyin kıymetini bilmiyoruz ne yazık ki.

Yanıtla06
KIYMALI MIYMALI:

HAlla Halla Halla allahh, demek balik yemekte yasaklanacak artik,

Yanıtla40
Devlet bağçelii:

Putinden Rica edelim Doğu türkistanda Suriyede insnalar ödürülüyor Onlarıda durdursun. Yapabilir gerçekten dost kazanmak istiyır Rusya dünyada

Yanıtla04
BELEK DÜMBELEK:

DÜMBELEK

Yanıtla22
!Mobil-IOS:

Evet hayvanlara av sevgisi bekliyor haha

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title