Haberler

    Paramparça 61. Yeni Bölümde Taraflar Değişiyor - İzle

    Abone Ol

    Paramparça dizisi 61. bölüm fragmanı ile çok ses getirdi.

    Paramparça dizisi 61. bölüm fragmanı ile çok ses getirdi. Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Paramparça'nın yeni bölümünde sürpriz dakikalar yaşanacak. İşte Paramparça yeni bölümden ilk detaylar..

    Cihan, Ayşe'ye Harun'u anlatıyor!

    Ayşe'nin evine giden Cihan, duygularını itiraf eder ve geçmişten gelen bir düşmanının başına ne işler açtığını anlatır. Ayşe, Cihan'ı hayretle dinlerken, bahsedilen kişinin Harun olduğunun farkında değildir.

    O benim oğlum!

    Harun ile yeniden bir araya gelen Dilara, Harun'un oğlunu görme isteğine daha fazla karşı koyamaz ve Harun ile buluşur. Kendi oğluna Cihan'ın babalık yapıyor olmasından öfkelenen Harun'un korkutucu planları vardır.

    Ozan, Maide hanım'ın hedefinde

    Maide Hanım, Cihan'a zarar vermek için Ozan'ı kullanır. Öte yandan, Deniz'in babası Burhan da artık Gürpınarlar'ın düşmanıdır. Ev hapsi süren Hazal'ın evde olmadığını ortaya çıkaran Cansu, Hazal'ın zekasını hafife almıştır...

    Yayın Günü: 11 Nisan Pazartesi

    Yayın Saati: 20.00

    PARAMPARÇA 61. BÖLÜM FRAGMANI

    PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

    "Demir senin oğlun"

    Dilara'nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun'un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun'u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun'a, Demir'in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

    Cihan büyük bir çıkmazda

    Dilara'nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun'u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara'nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe...

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    ayşe cihan Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title