Haberler

IŞİD, Paris Saldırısının Yapıldığı Gün İstanbul'a da Saldıracakmış

Güncelleme:
Abone Ol

AFP'ye konuşan Türk yetkili, Paris'e düzenlenen saldırıyla eş zamanlı olarak İstanbul'da da bir saldırı gerçekleşeceğini ve bu saldırının son anda önlendiğini söyledi.

Fransız AFP ajansı, Paris'te 132 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının gerçekleştirildiği 13 Kasım günü İstanbul'da da eşzamanlı saldırılar planlandığını ancak bu saldırıların engellendiğini öne süren bir haber yayınladı.

AFP'nin haberine göre İstanbul'daki büyük terör saldırısı son anda engellendi. AFP bu bilginin kaynağı olarak ise Türk resmi yetkililerini gösterdi.

O GÜN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

"Cihatçı John" olarak bilinen IŞİD militanının Aine Lesley Davis isimli yardımcısının da aralarında bulunduğu beş kişi cuma günü İstanbul'da gözaltına alınmıştı. Adı açıklanmayan üst düzey bir Türk yetkili, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Bunların Paris saldırılarıyla aynı gün İstanbul'da bir saldırı planladığına inanıyoruz" dedi. Yetkili, "İlk incelemeler, büyük bir saldırıyı önlediğimizi gösteriyor" diye konuştu.

CİHATÇI JHON HAVA SALDIRISINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Özellikle Batılı rehinelere yönelik olarak gerçekleştirdiği infazlarla tanınan ve bu infazlar öncesi çekilen videolarda sık sık batılı ülkeleri tehdit eden "Cihatçı John" lakaplı Mohammed Emwazi'nin, Amerikan ve İngiliz güçlerinin geçtiğimiz günlerde Rakka'da düzenlediği ortak İHA saldırısında öldürüldüğü düşünülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Paris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (90)

Fevzi:

Türk istihbaratının başarısı, miti tebrik ederim. Muhaliflere inat güçlü Türkiye.

Yanıtla5617
Can:

Atma Recep din kardeşiyiz Türkiye Işidin arka bahcesi Akp ortagi Erdogan ise başi

Yanıtla1855
Salih:

Sizin gibi vatan haini varken düşmana gerek yok

357
ErbaaMobil-IOS:

İşiti ak sarayada gelsin bekliyoz

Yanıtla2739
Sanane:

Isiniz gucunuz bos konusmak. Bos adamlarsiniz. . . . . . . . . .

5031
urfalı:

işid yanlıları bugün antepte fransa katliyamını kutlayıp şehir turu yapıyorlar ve ak partinin tek başına iktidar olduğundada aynı şey. ve işid türkiyedemi bomba patlatacakmış? gülerim bu habere. işid türkiyede ya kürtlere yada alevilere dönük eylem yapar sadece. yani işidi işid yapan bir hükümete karşı asla böyle bir eylem yapmaz. ve türkiyenin işid ile operasyon haberlerine gülüp geçiyom. işidi ancak kürtler bitirir ve bunade derin devlet izin vermiyor zati

Yanıtla3118
asabii:

Kesinlikle yalan dolan haber... koskaca fransayı kana bulayan isid Türkiye demi bomba patlatamayacakmis... hadi len ordan pis abd Uşakları.. fransa cok kasinmis idi muslumanlara cok eziyet eden bir toplum idi fakat kimse boyle bir vahsetin olmasini kabullenmez ama biraz musluman olunda bu fransiz kopeklerinin israil lexlerinin yaptiklarini arastrn biraz...

Yanıtla2420
Hasan:

Birak hikaye anlatmayi Fransa da bugun cami var musluman kadinlar da pece giyebiliyor . Peki seriat ulkelerinde musluman olmayanlar o kadar ozgur mu ?

10
TurkMobil-IOS:

Yalan haber, o kadar destek verirken o Zaman ekmeğinle oynamiş olurlar.

Yanıtla1924
kurt:

Iftira atip durma pis PKKli!

11
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title