Haberler

Paris'te Marketteki Saldırganın Vurulma Anı

Güncelleme:
Abone Ol

Paris'te yaşanan rehine krizinde markete düzenlenen operasyonun en net görüntüleri ortaya çıktı.

Paris'te bir markete silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlı Amedy Coulibaly, mağazadaki insanları rehin almıştı. Dün akşam saatlerinde yapılan operasyon sırasında marketteki rehinelerden 4 kişi hayatını kaybetti, saldırgan da ölü olarak ele geçirildi.

SALDIRGANIN VURULMA GÖRÜNTÜLERİ

Markete düzenlenen silahlı saldırı sonrası polisin markete yaptığı operasyonun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde market içerisindeki saldırganın vurulma görüntüleri yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amedy Coulibaly Dünya Paris Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

mamaduuMobil-ANDROID:

sen masum insanlara kiyarsan adami iste boyle kopek gibi gebertirler cehenneme gonderir fransiz polisi

Yanıtla3511
antepli:

geberrr

Yanıtla1415
XxxXMobil-IOS:

fransiz polisi it gibi korktugunda ölen adamin üstüne daha ates ediyor

Yanıtla920
Buğra Mobil-ANDROID:

Barbar vahşi fransa

Yanıtla1316
ANGARALImobilWeb@haberler.com:

ULAN AMMA MAL VE OKUZ MILLETIMIZ VAR BIZIM YAHU. 2 MUSLUMAN KARDESI YAKALAMAK ICIN 90.000 FRANSIZ ASKERI, POLISI VE JANDARMASI SURU HALINDE BASI BOS DAVARLAR MISALI PESLERINE DUSTULER. BU 2 MUCAHID KARDESIM KANLARININ SON DAMLASINA KADAR ISLAMI MUDAFA EDEREK SAVASTILAR VE SONUNDADA ALLAHIN IZNIYLE SEHID EDILDILER. BIZIM ULKEMIZIN GEVURLARIDA FRANSIZ KAFIRININ YANINDA, KRALDAN DAHA COK KRALCI GECINIYOR. BIZIM ULKRMIZDEKI GEVURLARA SOYLUYORUM, ALLAH SIZLERI O GEBERIP GIDEN KARIKATUTCULERLE BERABER HASRETSIN. YASASIN ISLAM, GEBERSIN DINIMIZE SALDIRAN GEVURLARIN HEPSI.

Yanıtla1216
vatandaş:

hadi siyonist uşakları. . . . . hrand dink öldü hepiniz ermeni oldunuz. . . fransız gazeteci sıfatlı şahıslar öldü şimdide fransız olursunuz. . . ama türkiyede şehit edilen polisimizin ve ortadoğuda ölen masum çocukların bekçisi olmadınız yazıklar olsun size ve sizin gibi insancıklara. . . lanet olsun

Yanıtla618
Belçikali_TürkmobilWeb@haberler.com:

Hepsi oyun muslumanlari kotu göstermek için 3 tane cahil genc buldular boş yoluna ölduler ve Fransa bundan yararlandi olan avrupadaki muslumanlara olacak şimdi islamofobi artacak

Yanıtla1112
DOMAL FRANCE:

BARBAR FRANSIZ İTLERİ, KATLETTİLER BİR FİDANI

Yanıtla914
Tc Mobil-IOS:

Iyi gebertmisler kopekleri islamin gercek yuzu kan olum hicbir musluman ulke yok refah icinde yasayan bes vakit namaz tamam ustune bir o kadar hirsizlik calin oldurun kirkharamiler sizi

Yanıtla1011
AbdomobilWeb@haberler.com:

Walla Dünya bir tane vurulma anı seyretti, oda İlk gün.Gerisi siz anca kendinizi avutursunuz. Demekki 2 kişi isterse bir Ülkenin tüm karizmasını çizer.Bunu bilmek ne güzel.

Yanıtla416
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title