Haberler

Sarkozy Tarihi Yürüyüşe Eski Top Model Eşiyle Katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Paris'teki saldırıları protesto etmek için düzenlenen yürüyüş dünya liderlerinin katılımıyla başladı. Yürüyüşte dikkat çeken detay ise Sarkozy'in eşiyle katılması oldu.

Fransa'daki saldırıları protesto etmek için Paris'te düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü'nde adeta insan akını yaşanıyor. 50'ye yakın ülkeden devlet ve hükümet başkanının katıldığı yürüyüşte dünya liderleri yan yana yürüyor.

YÜRÜYÜŞE EŞİYLE KATILDI

Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy de Paris'teki saldırı protesto etmek için yürüyüşe katıldı. Sarkozy'e, diğer liderlerin aksine yüeüyüşte eski top model ve şarkıcı eşi Carla Bruni eşlik etti.

BOŞANACAKLARI KONUŞULMUŞTU

2 Şubat 2008 Bruni Fransız cumhurbaşkan Nicolas Sarkozy ile Élysée Sarayında evlenmişti. Bu evliliklerinden bir çocukları olan çiftin daha önce ayrılıcakları iddia edilse de evlilikleri tam gaz devam ediyor.

ÜRDÜN KRALI DA KATILDI

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Ocak 1993'de Ürdün Prensi II. Abdullah ile tanışmış ve 10 Haziran 1993'de evlenen Rania el Abdullah da yürüyüşe katıldı. 7 Şubat 1999'da Abdullah tahta geçmiş ve kral olmuştur. Kendisi de o zamandan bu yana Ürdün Kraliçesidir. Çiftin 4 çocuğu vardır.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nicolas Sarkozy Fransa Ürdün Paris Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

bozo bozoglanMobil-ANDROID:

geberin hepiniz

Yanıtla91
Misliyle karşılık verilecekMobil-ANDROID:

hainler türkiyede ve dünyada müslümanlar olurken nerdeydiniz

Yanıtla64
ruhi:

sarıöküzi top modelle yürüyon ama orası podyum deel, islamı ve müslümanları aşağılayın fatura kesilincede meeeelemeyin gabuhlu dürziler

Yanıtla32
dor'rMobil-ANDROID:

ulan türkiyede terör warken dunya lidrleri nıye yürümedi diyorsunuz niye yürüsünler turkiyenın kendı başbakanı teröristlerin masasından kalkmıyo adamlar mı duşuncek bzı

Yanıtla05
NASREDDIN HOCA:

BU DERGI:EGER HZ. ISA´´YA HAKARET ETSEYDI. TEPKILER NASIL OLUR DU. ACABA. FRANSA BUNU ACIKLAMAZSA. HEPINIZIN CANI CEHENNEME.

Yanıtla04
yan bakan:

sarkozinin sevgilisi ne kadar eskort jenefır lowreceye benzeyor demiiiii

Yanıtla04
KurdoMobil-ANDROID:

Fransiz kardeşlerim merak etmeyin onlari silecegiz Allah in izniyle...

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title