Haberler

Paşalar Metris'te

Abone Ol

Tutuklanan Emekli Orgeneraller Şener Eruygur ile Hurşit Tolon, Dün Sabaha Karşı Çok Sıkı Güvenlik Önlemleri Altında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden 2 Ayrı Minibüsle Çıkarıldı.

13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan emekli orgeneraller Şener Eruygur ile Hurşit Tolon, dün sabaha karşı çok sıkı güvenlik önlemleri altında Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nden 2 ayrı minibüsle çıkarıldı. Eruygur ile Tolon, sivil polis araçları eşliğinde Metris Cezaevi’ne götürüldü. Cezaevi çevresinde de çok sıkı güvenlik önlemleri alındı. Şener Eruygur’un avukatı Filiz Esen adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Yıllarca vatanına sadakatle hizmet etmiş olan paşamız gerçek dışı isnatlarla tutuklanmıştır. Gerekli itirazlar yapılacaktır" dedi. Hurşit Tolon’un eşi Ayla Tolon da dün Metris’teydi. Ayla Tolon’un eşini ziyareti yaklaşık 3 saat sürdü. Tolon’un sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen avukatı İlkay Sezer, "Biz kendisini son derece vakur, sağlıklı ve yüksek moralli olarak görmekten büyük mutluluk duyduk" dedi.  

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title