Haberler

Pasur Belediyespor'dan Kan Bağışı

Abone Ol

Diyarbakır 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Pasur Belediyespor Kulübü yönetici ve sporcuları Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Diyarbakır 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Pasur Belediyespor Kulübü yönetici ve sporcuları Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Pasur Belediyespor Kulübü Başkanı Cihan Sari, teknik heyet ve futbolcular, Hükümet Konağı bahçesinde konuşlanan gezici kan toplama merkezine gelerek, kan verdi.

Kulüp Başkanı Cihan Sari, kan merkezinde yaptığı açıklamada, gençlere bir taraftan sporun güzel ahlakını bir taraftan da toplum içerisindeki davranışlarına örnek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Topluma karşı olan sorumluluklarını yerine getirme noktasında bir bilinç oluşturmaya çalıştıklarını aktaran Sari, "Pasur Belediyespor olarak Türk Kızılay'ı tarafından düzenlenen 'Bir Ünite Kan Üç Can' kampanyasına bizler de destek vermek için futbolcu kardeşlerimizle birlikte kan bağışında bulunuyoruz. Kan bağışında bulunan futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kan bağışında bulunan yeşil kırmızılı takımın kaptanı Cihan Akdeniz de takım arkadaşlarıyla Kızılay'a kan bağışında bulunduklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title