Haberler

Patlamadan Sonra Kızını Aramayan Emekli, Evde Ölü Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da oturan Özlem Murat, Karabük'teki babası Kemal Murat'ın patlamadan sonra kendisini merak edip aramamasından şüphelenince acı gerçek ortaya çıktı.

Ankara'da oturan Özlem Murat, Karabük'teki babası 54 yaşındaki Kemal Murat'ın patlamadan sonra kendisini merak edip aramamasından şüphelenerek kuzenini eve gönderdi. Eve giden kuzen, memur emeklisi Murat'ı, ölü olarak buldu.

Yeni Mahalle Çağdaş Sokak'taki evde tek başına oturan memur emeklisi Kemal Murat'ın Ankara'da yaşayan kızı Özlem Murat, Ankara'da her olay olduğunda merak edip kendisini arayan babasının barış mitinginde yaşanan patlamadan sonra aramamasından şüphelendi. Özlem Murat, babasının telefona da cevap vermemesi üzerine kuzenini aradı.

KOLTUKTA HAREKETSİZ BULDU

Eve giden Dursun Murat, amcasını koltukta hareketsiz buldu. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kemal Murat'ın öldüğü belirlendi. Komşularının en son önceki gün gördüklerini söylediği Kemal Murat'ın cesedi, evde yapılan incelemeden sonra hastane morguna kaldırıldı.

OTOPSİ YAPILACAK

Vücudunda yara izine rastlanmayan Kemal Murat'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Murat'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Murat Karabük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

AlperMobil-IOS:

Baba katili bu acıda sana ömrünün sonuna kadar yeter artık bol bol eylem yapın elinize ne geçiyorsa devlete karşı gelmekle

Yanıtla1135
.....:

KIME NIYET KIME KISMET

Yanıtla517
7 haziranMobil-ANDROID:

7 haziranda sonra niye bir çok polis, asker sivil insanımız şehit oldu. pkk bu oyunda degilmiydi. Allah bunların niyetlerini başına dolasın. Saf niyetli insanımıza allah birlik versin. eylemsilik de bir oyunun parçasıdır. Barış Allah ve hak yemekten korkmayanlarin lugatinda yoktur

Yanıtla015
sakaryali:

bizlerde 3000 bıne yakın oy var hepside akpartiye Rabbım yar yardımcımız olsun ulkemız uzerıne oynanan oynu gormeyen cahıl bir topluluk yasıyor malesef

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title