Haberler

Patlamayla İlgili Tweet Atanlardan Biri Eskişehir'de Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'daki saldırısının yapıldığı günün önceki gecesinde, Pir Ozan Abdal hesabından patlamanın olacağına yönelik tweet attan kişilerden biri üniversite öğrencisi çıktı.

Ankara Sıhhiye Meydanı'nda 'Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi' konulu yürüyüş öncesinde düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmış ve eylemin yapılacağını iki Twitter kullanıcısının önceden duyurduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, 'Pir Ozan Abdal (@AnotolyTodorov)' isimli hesabı kullananın Eskişehir'de yaşadığını tespit etti.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, kullanıcının öğrenci Ozan S. (23) olduğunu ve Eskişehir'de yaşadığını belirledi. Ozan S., kısa süre içerisinde Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri tarafından yakalanarak, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü TEM ekiplerine teslim edildi.


"BÜYÜK BİR KATLİAM OLABİLİR"

Patlamadan önceki gece Twitter'da Pir Ozan Abdal (@AnotolyTodorov) isimli hesaptan yapılan paylaşımda, "En korkunç ihtimal de, Suruç v2 olabilir. Olası bi bombalı eylem en büyük katliamlardan birine yol açabilir, bu gayet ihtimal dahilinde. Mitingin yasal olması katliamın siyasi çılara dönüşmesine vesile olur, bu durum bile böyle bi saldırının ihtimalini arttırıyor" ifadelerine yer verildi.

"YARIN ORADA ÖLÜRSEM..."

Hesaptan ayrıca, "Yarın orada ölürsem, asla ve asla ülkesini sevmedi demesinler. Ben bu ülkeyi, Edirne'den Ardahan'a kadar çok sevdim" şeklinde bir veda mesajı da yayınlandı.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sıhhiye Meydanı Eskişehir Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (46)

serkan:

Hesabın sahibi akepe ile bağlantılı biri boşuna debelenmeyin akepe yaptı başka yerlere yıktı olay bu, gördüğünüz gibi ip adresinden hemen tespit edilebiliyor eee o zaman fuatavni neden yalanamıyor? Çünkü fuatavni rte''nin kendisi, önce haberleri yayıyor milleti alıştırıyor gazını alıyor sonra uyguluyor, bu da aynı yöntem. . .

Yanıtla3018
..:

Aldığınız oksijen haram len karaktersizler, garanti olmuş pkk eylemlerine böyle tepki göstermezsiniz. Aptalları kandıradurun

02
maras:

Mit in Adami ama tayyipin iktadar hirsindan mitin birbirinden haberi yok tayyipci olmayanlarii temizliyorrlar buda büyük güvenlik Acigi veriyor

Yanıtla631
pınar:

UYANIK OL EY ANADOLU HALKI. . . . NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR. . ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN. . KENDİ TANKİMİZ, HELİKOPTERİMİZ, SAVAŞ GEMİMİZ, İHA LAR, UYDULAR. . . . HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ. . . BAŞ ORTUSUNU UNUTMA, KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ. . . İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ. DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK. . . BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR. . . . İNADİNA AKP. . . VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN . . . . AKP YE GELİR. . .

Yanıtla1521
çoban:

olulu işaretledim. bu kadar sıkıntı ve devletteki çürümüşlüğe rağmen böyle koyunların şevki kırılmasın kendisinide birşeye yarayan mal sansın diye.

00
yasakla december erkeklere söylenir genetiken sina:

Baslinne yeter

00
soruşturmada gizlilik kalksın:

Herkes kimin yaptığını biliyor. Olayın üstünü örtmeye ve olayı çarpıtmaya çalışıyorlar.

Yanıtla133
Mert Mobil-IOS:

Adam akp ile baglantılı bir trol hesap oldugu ortaya cıktı!

Yanıtla327
mng:

bu çocuk bile böyle bir saldırı bekliyorsa mit niye beklemiyor. yoksa mit çocuğu kızkandığı içinmi tutuklamış.

Yanıtla225
esmer esmerMobil-ANDROID:

madem ip adresinden bulmak bu kadar kolay surekli akepenin sirlarini desifre eden sayin Fuat avnin kim oldinu neden bulamiyorlar :)

Yanıtla225
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title