Haberler

Pazarlık Yok Ama Marco ve Deniz Feneri Görüşüldü

Abone Ol

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzárı Peter Prügel, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Eckart Cuntz'un Pazarlık Yaptığı Yönündeki İddiaları Reddetti.

ALMANYA’nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzárı Peter Prügel, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Eckart Cuntz’un pazarlık yaptığı yönündeki iddiaları reddetti.

Başbakan Erdoğan’ın yabancı büyükelçilere verdiği iftardan sonra Almanya Büyükelçiliği’ndeki ekim ve kasım aylarında Türkiye’de düzenlenecek "Alman Kültür Esintileri" etkinliklerinin tanıtımına katılan Prügel gazetecilerin sorularını yanıtladı. Maslahatgüzár Prügel, Erdoğan ile Cuntz’un basında yer aldığı gibi belirtilen tarihte biraraya geldiğini, ancak bu görüşmede asıl amacın Almanya’dan Türkiye’ye yapılacak bir ziyaretle ilgili detayları görüşmek olduğunu söyledi. Görüşmenin sonunda Marco’nun durumunun da ele alındığını açıklayan Prügel, Erdoğan’ın bu toplantıda Deniz Feneri ile ilgili durumu gündeme getirdiğini ve detayları sorduğunu vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title